Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și iubita. Impresara nu a stat prea mult pe gânduri

Ioana Bucur 16.10.2021, 14:09
Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și iubita. Impresara nu a stat prea mult pe gânduri

Antrenorul nu își mai ascunde noua relație de ochii curioșilor, având actele de divorț depuse. După ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și iubita, Anamaria Prodan nu a pierdut timpul și a acționat imediat.

Prima reacție a Anamariei Prodan, după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și iubita

Jurnaliștii Impact.ro au publicat, în exclusivitate, primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc. La scurt timp după publicarea imaginilor, Anamaria Prodan a postat un nou mesaj pe pagina sa de Instagram.

După ce a luptat ca o leoaică, luni întregi, pentru a-și salva căsnicia și a menține intactă imaginea familiei perfecte, pozele cu soțul său și femeia pentru care a hotărât să divorțeze au fost, cu siguranță, o lovitură cumplită pentru celebra impresară. Anamaria a ales să publice pe secțiunea InstaStory un mesaj primit de la o admiratoare.

„Fiți tare și dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, sunt aici. Vă sunt veșnic recunoscătoare”, este mesajul primit de Anamaria Prodan și postat pe Instagram.

Mesajul a fost atașat unui citat: „În viață, alegerile ieftine te costă scump”, este mesajul pe care impresara a ales să îl distribuie pe rețeaua socială.

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș.

Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.”, a spus Anamaria Prodan, înainte de apariția imaginilor.

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Laurențiu Reghecampf și iubita

Laurențiu Reghecampf: „Am depus actele de divorț”

Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă și că a depus actele de divorț. Reghecampf a subliniat că nu se va dezice niciodată de căsnicia cu Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, transmitea Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, pe 10 octombrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...