Ce a făcut Ana-Maria Barnoschi cu primii bani câștigați de ea. De la ce vârstă a început să muncească VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 30.05.2023, 15:36

Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai vesele și spontane prezențe de pe micul ecran, reușind să cucerească telespectatorii cu râsul său inconfundabil. Frumoasa șatenă a devenit cunoscută publicului din România din anul 2012, odată cu implicarea în primul sezon al emisiunii „Roata Norocului”, alături de Liviu Vârciu. Nu mulți știu care este, de fapt, adevărata sa poveste și ce se ascunde în spatele zâmbetului său! Ana-Maria Barnoschi ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre copilăria sa.

Chiar dacă o vedem tot timpul pusă pe glume, veselă și plină de viață, nu mulți știu ce se ascunde, de fapt, în spatele râsului său molipsitor. Ana-Maria a vorbit pentru prima data despre situația financiară a părinților săi, din vremea în care ea era doar un copil. În exclusivitate pentru Impact.ro, prezentatoarea TV a vorbit despre cum a câștigat primii săi bani, dar și motivul pentru care părinții obișnuiau să apeleze la magazine second-hand.

Ana-Maria, despre hainele la mâna a doua!

Colega de emisiune a lui Adrian Cristea (Bursucu’) nu s-a sfiit să vorbească despre faptul că părinții ei obișnuiau să îi cumpere haine la mâna a doua. Mama si tatăl Anei-Maria Barnoschi nu aveau o situație financiară deosebită.

“Cred că mama mi-a luat de multe ori haine de la second-hand. Nu e vorba de scârbă, hainele se spală, nu e vorba de mâncare sau altceva. Situația financiară când eram mică, nu era una extrem de bună sau bogată. Părinții nu își permiteau să îmi cumpere haine de brand.”, ne-a declarat Ana Barnoschi, în exclusivitate pentru Impact.ro.

La vârsta de 16 ani, Ana-Maria a devenit independentă financiar!

La vârstă de 16 ani, Ana-Maria a început să își câștige singură banii, așadar a devenit independentă financiar și a putut să își cumpere ceea ce își dorea. Frumoasa șatenă recunoaște că până la vârstă de 16 ani, nu a avut haine sau încălțăminte de brand.

“Prima pereche de adidași pe care mi-am cumpărat-o din banii mei a fost pe la 16 ani. Erau adidași de brand. Până la vârstă aceea nu am avut haine sau încălțăminte de brand. A fost o satisfacție mare și sunt mandră de asta. Ceea ce a urmat de la 16 ani până acum, a fost pe munca mea și pe străduința mea.”, ne-a mai spus Ana-Maria, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Ce meserie ar fi vrut să urmeze, de fapt, Ana-Maria Barnoschi?

Este una dintre cele mai carismatice persoane publice din țară. “Roata Norocului” i-a adus un adevărat succes Anei-Maria, însă meseria pe care ar fi vrut să o urmeze, de fapt, este actoria!

“Îmi doream să devin actriță. Mă uitam la telenovele cu mama, când eram mai mică, eram fiartă pe ele!”, ne-a mai spus Ana-Maria Barnoschi, în exclusivitate pentru Impact.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe