Ce a dezvăluit Raed Arafat după ce a ieșit de la DIICOT. ”Amenințările sunt publice”

Andrei Cezar 16.07.2020, 15:01
Ce a dezvăluit Raed Arafat după ce a ieșit de la DIICOT. ”Amenințările sunt publice”

Raed Arafat a mers asatăzi la DIICOT pentru a depune plângere împotriva persoanelor care l-au amenințat cu moartea. La ieșirea din sediu instituției, secretarul de stat în MAI a declarat că amenințări ”au mai fost, dar acum chiar au părut serioase.”

Ce a dezvăluit Raed Arafat după ce a ieșit de la DIICOT

Raed Arafat a ajuns la sediul DIICOT în jurul orei 13. După audieri, șeful DSU a mărturisit că a fost nevoit să facă plângere pe numele celor care l-au amenințat.

“Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităţilor. Una printr-un film care a fost postat public şi una prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a declarat Arafat, la ieşirea din sediul DIICOT, potrivit Agerpres.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a declarat că nu cunoaște persoanele care l-au amenințat.

“Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (plângerile – n.r.), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a spus Raed Arafat.

Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook

Polițiștii s-au autosesizat după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea pe Facebook de un bărbat din Alba Iulia care consideră că virusul SARS-CoV-2 nu ar exista. Între timp, postarea a fost ștearsă sau nu mai este publică.

Mesajul integral:

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român!

Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană – n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreanto!”, este mesajul postat de Raul Coltor pe pagina sa de Facebook, scrie adevarul.ro.

Ce a dezvăluit Raed Arafat după ce a ieșit de la DIICOT. ”Amenințările sunt publice”
Ce a dezvăluit Raed Arafat după ce a ieșit de la DIICOT. ”Amenințările sunt publice”
Urmăriți Impact.ro și pe