Ce a decis să facă Simona Halep, la scurt timp înainte de sărbătorile de iarnă. Imaginea a surprins pe toată lumea

Redacția IMPACT 04.12.2019, 17:24
Ce a decis să facă Simona Halep, la scurt timp înainte de sărbătorile de iarnă. Imaginea a surprins pe toată lumea

Deși Sărbătorile se apropie cu pași repezi, Simona Halep a început deja intens să se antreneze pentru anul care vine.
Eliminarea din Turneul Campioanelor a adus pentru Simona Halep încheierea sezonului 2019 și pregătirea pentru sezonul din 2020, unde îl va avea din nou alături pe Darren Cahill, antrenorul australian care a revenit din această toamnă în echipa româncei.
Potrivit ziare.com, în ceea ce privește pregătirea pentru anul 2020, Simona Halep a luat decizia de a nu se pregăti în Australia, țara natală a lui Darren Cahill. ”Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia”, a anunțat Simona Halep, după ultimul meci de la Turneul Campioanelor, 0-6, 6-2, 3-6, cu Karolina Pliskova.

Simona Halep l-a dat pe spate pe Darren Cahill

Sfârșitul de an vine cu planuri mari pentru Simona Halep. Tenismena a început deja un antrenament serios pentru noul sezon pentru a începe în formă maximă anul 2020.
Simona a intrat deja în sala de antrenamente, unde trage tare pentru a fi pusă la punct pentru competițiile la care va participa în luna ianuarie. Campioana de la Wimbledon se află în Dubai, alături de echipa ei. La ultimul antrenament l-a impresionat pe Darren Cahill.
Simo a postat astăzi pe porfilul său de Instagram o fotografie în care se antreneză intens, lângă ea aflându-se chiar Darren Cahhil, antrenorul său.

„This picture says it all ? ?
#theteam #offseason #Dubai❤️ @ritzcarltondubai”, este mesajul transmis de campioană pe rețeaua socială. 

Simona Halep a atras simpatia fanilor cae o urmăresc cu sufletul la gură.

Mai mult decât atât, un admirator care se află și el în Dubai a rugat-o să se vadă cu el: „Pot să-ți bat la uşă sau să vă invit la noi la un ceai?!!! Vă dau și curmale pline de fier, să nu te doboare nicio încercare.”

În total, Simona Halep a strâns din tenis, până la vârsta de 28 de ani, suma de 35 de milioane de dolari și are în palmares 19 trofee la simplu și unul la proba de dublu (493 de victorii și 214 înfrângeri). Singurul regret al sportivei este că nu a terminat anul 2019 pe locul 1 în clasamentul WTA (este pe 4, cu 5.462 de puncte).

Urmăriți Impact.ro și pe