Ce a cerut Simona Halep să aibă în curtea casei de 1 milion de euro de la Snagov. E ciudat pentru cei mai mulți

Nicu Stan 13.01.2022, 13:07
Ce a cerut Simona Halep să aibă în curtea casei de 1 milion de euro de la Snagov. E ciudat pentru cei mai mulți

S-a  aflat ce a cerut Simona Halep să aibă în curtea casei de 1 milion de euro de la Snagov. Celebra sportivă a cerut să i se construiască și un teren de tenis. Este o cerere ciudată pentru cei mai mulți, în contextul în care Simona Halep din asta își câștigă banii. Se pare că, după atâtea turnee și antrenamente sportiva vrea să se relaxeze tot la o partidă de tenis. Sau poate că sportiva își va muta parte dintre antrenamente acasă.

Ce și-a făcut Simona Halep în curtea vilei de lux de la Snagov. Fanii, dezamăgiți de decizia sportivei

Simona Halep se poate mândri că are tot ce își poate dori un om în viață. Are o carieră fulminantă, zeci de milioane de fani care-i cunoaște numele pe tot Pământul, conturi bancare substanțiale și o familie fericită.

În plus, în toamna anului trecut, Simona Halep și-a unit destinele cu omul de afaceri Toni Iuruc și împreună au o relație de invidiat.

Vila Simonei Halep din Snagov are si teren de tenis
Vila Simonei Halep din Snagov are si teren de tenis

Simona Halep are propriul teren de tenis

O bună parte din banii câștigați din tenis, în 2021, au fost investiți în construirea casei sale din Snagov. Vila de lux a sportivei beneficiază de finisaje de lux, iar Simona Halep a insistat ca pe proprietate să fie construit și un teren de tenis de dimensiuni profesionale.

Mulți dintre fanii ei nu se așteptau la așa ceva, mai ales că sportiva este sătulă de turnee și antrenamente. Toată lumea credea că o să vadă în curtea sportivei o piscină, unde să se relaxeze după turneele și antrenamentele epuizante.

Cum și-a numit Simona Halep terenul de tenis

Și pentru a nu uita vreodată cui datorează ea totul, Simona Halep și-a numit terenul de tenis după tatăl ei, Stere Halep, cel care practic i-a pus racheta de tenis în mâini.

Astfel, în curtea casei din Snagov, câștigătoarea turneului de la Roland Garros în 2018 se poate bucura oricând de o partidă de tenis, fiind locul unde se poate antrena pentru turneele la care va participa în curând.

Simona Halep, femeie de afaceri de succes

În afară de banii mulți câștigați din sport, Simona Halep a făcut bani și din afaceri de succes. Sportiva și-a făcut un complex rezidențial de lux pe malul mării Negre, afacere de care se ocupă tatăl și fratele ei.

Complexul rezidențial Lotus Studios, face parte din Halep Group și este situat în Mamaia Nord, la doar 500 de metri de plaja Ammos și la 2,8 kilometri de lacul Siutghiol.

Urmăriți Impact.ro și pe