Ce a apărut pe străzile Ploieștiului la doar două zile după ”marea curățenie”. ”Uitați ce au cărat”

Mihai Roșoiu 24.11.2020, 16:05
Ce a apărut pe străzile Ploieștiului la doar două zile după ”marea curățenie”. ”Uitați ce au cărat”

La inițiativa noului edil al municipiului Ploiești, angajații primăriei au participat la acțiunea de toaletare a orașului. Numai că ceva neobișnuit s-a petrecut în urmă cu puțin timp. Ce a apărut pe străzile Ploieștiului la doar două zile după ”marea curățenie” e de-a dreptul inimaginabil. O fotografie făcută de un cetățean într-un cartier al municipiului prahovean a ajuns „pe mâna” presei locale.

Publicarea fotografiei a stârnit un val de reacții negative la adresa celor care au realizat „marea curățenie” în orașul situat la câteva zeci de kilometri de capitala României.

Ce a apărut pe străzile Ploieștiului la doar două zile după ”marea curățenie”

Încă de la începutul mandatului în fruntea urbei prahovene, primarul Andrei Volosevici a anunțat că dorește să demareze o amblă operațiune. Operațiunea de a curăța întreg orașul. Ideea era mai mult decât necesară, administrațiile precedente fiind corigente la capitolul igienizare a orașului.

Ce a aparut pe strazile Ploiestiului la doar două zile dupa ”marea curatenie”
Ce a aparut pe strazile Ploiestiului la doar două zile dupa ”marea curatenie”

Și când toată lumea a crezut că minunea s-a întâmplat, a apărut imaginea care a scos la iveală o realitate cruntă. Un ploieștean care locuiește în cartierul Cina din oraș a pozat gunoaie care zăceau în plină stradă. Fotografia a apărut îpe site-ul observatorulph.ro, acolo unde am aflat și cum suna mesajul fotografului de ocazie.

”În două zile, cetățenii certați cu bunul simț din Radu de la Afumați au cărat între blocurile de la noi din cartier mizeria lor. Degeaba se face campania de curățenie dacă li se permite așa ceva. Poliția locală nu face nimic. De ani de zile este așa. Gunoiul lor se strânge periodic cu excavatorul și basculanta!”, a scris prahoveanul.

Scandal cu asistații social înainte de startul operațiunii „marea curățenie”

Mai mulți asistați social au protestat în stradă, după ce au fost anunțați că trebuie să muncească. Scenele fără precedent în România au fost surprinse în municipiul Ploiești. Noul primar al urbei i-a anunțat pe cei care primesc indemnizații că vor fi nevoiți să vină la treabă. Vestea i-a luat prin surprindere pe asistații sociali, care au protestat în plină stradă când au fost puși la muncă.

Edilul intenționează să îi scoată la muncă pe asistații sociali alături de ceilalți angajați ai primăriei. Numai că oamenii nici nu vor să audă de așa ceva și i-au cerut socoteală lui Volosevici. Primarul a ieșit pentru a discuta cu oamenii adunați în stradă.

„ Primarul Andrei Volosevici a concluzionat la finalul discuţiilor că, în cazul în care vor fi persoane beneficiare ale venitului minim garantat care vor refuza să participe la acţiunile stabilite în cadrul Programului Curăţenie generală, acestora li se va restricţiona acordarea sprijinului financiar respectiv, alocat din bugetul Municipiului Ploieşti, conform prevederilor legale în vigoare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Ploiești.

Ce a apărut pe străzile Ploieștiului la doar două zile după ”marea curățenie” se poate vedea în imaginile surprinse de cetățeni, care le-au livrat presei locale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI