Ce a apărut pe pagina de Instagram a Lorei după ce s-a zvonit că e însărcinată. De ce ar fi plecat de la Pro TV

Iancu Andreea 15.06.2021, 09:35

Plecarea Lorei de la Vorbește lumea a stârnit numeroase controverse. Mai cu seamă că, de fiecare dată când Adela Popescu rămânea însărcinată, vedeta era înlocuită de Lora. Astfel, s-a creat precedentul conform căruia plecările de la cârma emisiunii de la Pro TV se petrec doar în situația venirii pe lume a unui bebeluș. Mulți s-au grăbit să susțină că și Lora ar putea să fie gravidă, deși artista a motivat plecarea prin dorința de a se ocupa de propriile proiecte. În plus, detaliul care a apărut recent pe pagina de Instagram a Lorei vine să întărească adevăratul motiv pentru care vedeta i-a cedat locul unei alte blonde, alături de fostul său coleg, Cove.

Detaliul apărut pe pagina de Instagram a Lorei. Ce se întâmplă, de fapt, cu artista, după ce s-a zvonit că e însărcinată

Fanii Lorei s-au arătat contrariați după ce vedeta de la Pro TV a anunțat că se retrage din postura de prezentator al emisiunii Vorbește lumea pentru a se concentra pe proiectele personale. Mulți au considerat că este vorba, de fapt, despre faptul că Lora este însărcinată, mai cu seamă că vedeta a tot lipsit de pe platoul de filmări din diferite motive medicale, în ultima perioadă. Zvonurile s-au ținut lanț zile în șir, chiar și după ce alături de Cove a apărut noua prezentatoare a emisiunii. Pentru a face lumină în cazul zvonurilor despre sarcină, pe pagina de Instagram a Lorei a apărut un detaliu care lămurește totul.

Vedeta a postat o serie de clipuri în InstaStories, dezvăluind cu ce se ocupă în realitate după plecarea de la Pro TV. Lora s-a filmat în timp ce își realiza antrenamentele la sala de fitness, după ce mulți au remarcat faptul că artista și-a pierdut din formele de altădată. Determinată, vedeta a decis să se pregătească pentru revenirea pe scenă și astfel a ales să se concentreze pe sănătatea sa fizică și psihică, după cum chiar ea a remarcat în cadrul postărilor. În plus, Lora a ținut să precizeze și faptul că zvonurile despre sarcina sa sunt false.

Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a Lorei, după ce s-a zvonit că e însărcinată
Lora a decis să se axeze pe proiectele personale, luându-și adio de la postul de prezentator

Cine a înlocuit-o pe Lora la Vorbește lumea

Prima ediție a matinalului de la Pro TV, după plecarea Lorei, a surprins publicul telespectator cu o serie de surprize. Fanii emisiunii așteptau cu sufletul la gură să afle cine i-a luat locul artistei alături de Cove și au descoperit cu uimire că este vorba tot despre o cântăreață blondă. Cea care va prezenta emisiunea va fi Sore, fosta prezentatoare a producției, practic cea care a deschis drumul Lorei și Adelei Popescu în cadrul formatului. În plus, o mulțime de alte vedete și-au făcut apariția în platoul de la Pro TV.

Emisiunea Vorbește lumea se anunță una extrem de proaspătă după ce sezonul estival a adus noutăți pentru public. Astfel, după revenirea lui Sore alături de Cove, a venit rândul Vivianei Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, să își reia rubrica. După o pauză de un an de zile, bruneta a revenit la show-ul care a consacrat-o. Pe de altă parte, nume de vedete noi și rubrici interesante au fost stabilite pentru această vară. Vivianei și lui Sore i se vor alătura Theo Rose, dar și Veve și Sebastian Coțofană, în încercarea postului de a aduce un plus de culoare și voie bună în emisiune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...