Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Esca, după ce vedeta ar fi fost diagnosticată cu Covid-19. Reacția incredibilă a fanilor

Iancu Andreea 15.07.2020, 09:04

Întreaga țară se întreabă cum se simte Andreea Esca și dacă este sau nu infectată cu noul coronavirus. Totuși, vedeta a evitat orice comentariu pe baza subiectului, însă a ales să facă o postare pe contul său de Instagram. Astfel, fanii au început să reacționeze.

Mesajul postat de Andreea Esca pe Instagram

De când au apărut primele informații în presă că știrista ar fi infectată cu noul coronavirus, mulți s-au grăbit să acuze evenimentul la care Andreea a participat la mare. Vedeta a fost prezentă în urmă cu câteva weekenduri în stațiunea Olimp, la deschiderea unui nou complex de lux. La eveniment au fost prezente mai mult de 50 de persoane, iar mulți participanți nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

Pe de altă parte, conducerea Pro TV a confirmat că mai mulți angajați ai postului au fost testați pozitiv, însă nu este precizată identitatea lor. Astfel, nu putem știi dacă Andreea Esca se numără sau nu printre ei. Totodată, locul Andreei Esca la pupitrul știrilor Pro TV a fost luat de Oana Andone în această perioadă.

De asemenea, aceleași zvonuri afirmă că și Alexandre Eram, soțul vedetei în vârstă de 50 de ani, este internat în aceeași unitate medicală unde se află Andreea. Cu toate acestea, sursele spun că omul de afaceri nu are o stare bună și a fost chiar intubat, potrivit ziarului Evenimentul Zilei.

Prima postare a Andreei Esca, după ce s-a zvonit că vedeta e infectată cu Covid-19
Prima postare a Andreei Esca, după ce s-a zvonit că vedeta e infectată cu Covid-19

Reacțiile fanilor din mediul online

Totdată, postarea Andreei prezintă doar un „smiley face”, alături de imaginea unei cafele și a unui biscuite zâmbăreț. Fanii însă, nu contenesc în a-i adresa Andreei Esca întrebări. În timp ce unii îi doresc însănătoșire grabnică, alții o acuză.

Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!

Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum sta treaba cu covid.ul ,doar la tv esti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile ?ciudat

Și tu??? De ce faceți asta??? Nu îmi vine să cred în ce lume mizerabilă trăim. Păcat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...