Ce a apărut astăzi pe casa lui Emi Pian. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Diana Radu 07.08.2020, 11:09

Pe casa lui Emi Pian a apărut un banner care-l înfățișează pe interlop și pe care scrie „Nu te vom uita niciodată!” De asemenea, alte două afișe cu același mesaj, dar cu imagini diferite au fost amplasate pe gardul casei în care a locuit interlopul.

Mesajul amplasat pe casa lui Emi Pian: „Nu te vom uita niciodată”

Mai multe afișe au fost amplasete recent pe casa în care a locuit liderul clanului Duduianu. Cei care l-au apreciat pe interlop i-au scris acestuia că nu-l vor uita niciodată. Afișele mari și impunătoare, care se văd cu ușurință de la depărtare i-a făcut să se mire pe unii trecători.

Emi Pian s-a stins din viață după ce artera femurală a piciorului i-a fost secționată în urma unei altercații între clanurile din Giulești, ci nu din cazua atacului de cord, potrivit avocatului familiei.

„Motivul pentru care ne-am întâlnit azi aci este pentru a tranșa toate informațiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secționată artera femurală a piciorului drept”, a declarat Cristian Caracoti, avocatul clanului Duduianu.

mesaj, casa, emi pian
Mesajul amplasat pe casa lui Emi Pian: „Nu te vom uita niciodată”

De asemenea, avocatul clanului Duduianu a mai ținut să specifice că membrii clanului nu caută să se răzbune pe clanul Rinu, cel din care face parte ucigașul, așa cum s-a scris și s-a tot zvonit. „Am auzit zvonuri că frații ar fi plecați din țară și s-ar întoarce pentru a se răzbuna, este total eronat, frații erau în țară în momentul tragediei, nu au căutat și nu caută să se răzbune”, a mai spus avocatul Caracoti.

Emi Pian a fost ucis cu sânge rece pe o stradă din București, în cartierul Giulești. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitura fiindu-i fatală.

Urmăriți Impact.ro și pe