Ce a ales să facă Marcel Pavel, la scurt timp după ce a fost externat din spital. Mesajul uimitor al artistului

Redacția IMPACT 03.07.2020, 20:43

În jurul lui Marcel Pavel s-au creat recent numeroase controverse și scandaluri, după ce s-a aflat că are coronavirus. Cântărețul a trecut prin clipe cumplite, pentru că nu a avut doar coronavirus, ci și dublă pneumonie. Abia acum chinurile au luat sfârșit, iar solistul a ieșit în sfârșit din spital.

Marcel Pavel, prima destinație după ce a fost externat din spital

Marcel Pavel a avut de înfruntat o suferință greu de imaginat după ce a ajuns prima dată la spital, acuzând că se simțea rău. S-a dovedit că avea, de fapt, coronavirus, nu o simplă răceală cum credea el inițial. Alături de el s-a îmbolnăvit mai mulți colegi de la emisiunea „ Te cunosc de Undeva”, difuzată pe Antena 1.

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș ”, scria artistul pe una din paginile sale, pe 19 iunie.

Iată că acum cântărețul a fost externat și a și ieșit din casă să se relaxeze. El se află acum în afara oricărui pericol, motiv pentru care a ales să se relaxeze la Câmpulung Muscel, orașul său de suflet.

„Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Clung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor! -„CERAMUS”- Clung Muscel”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de Instagram.

Fanii care îl urmăresc în online i-au urat multă sănătate atât lui, cât și familiei sale. Urmăritorii săi au stat cu sufletul la gură să afle ultimele noutăți despre starea de sănătate a artistului.

Urmăriți Impact.ro și pe