Ce a ajuns să facă Vladimir Putin pentru a câştiga războiul din Ucraina. Detaliul care arată adevărata faţă a Rusiei

Ioana Bucur 28.06.2022, 12:52
Ce a ajuns să facă Vladimir Putin pentru a câştiga războiul din Ucraina. Detaliul care arată adevărata faţă a Rusiei

După 125 de zile de bombardamente și atacuri în mai multe regiuni ale țării vecine, situația de pe front se pare că a atins punctul în care se cer soluții de compromis. Surse din serviciile de informații au dezvăluit ce a ajuns să facă Vladimir Putin pentru a câștiga războiul din Ucraina. Detaliul scos la lumină arată adevărata față a Rusiei și viziunea liderului de la Kremlin.

Decizia luată de Vladimir Putin pentru a câștiga războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 125, o realitate ce ar fi cât se poate de îndepărtată de ceea ce ar fi fost planul inițial al președintelui rus – preluarea controlului asupra țării invadate în doar câteva zile de la primele atacuri asupra capitalei Kiev. Luptele continuă, cu pierderi uriașe pentru armata trimisă de Moscova.

În condițiile în care mulți dintre comandanții săi cei mai buni și cu experiență au fost uciși sau răniți, liderul de la Kremlin a găsit soluții de compromis. Surse din serviciile de informații au dezvăluit pentru presa britanică ce a ajuns să facă Vladimir Putin pentru a câștiga războiul din Ucraina.

Vladimir Putin a ajuns la fundul sacului. Mulți dintre comandanții săi cei mai buni și cu experiență au fost uciși sau răniți în Ucraina. Acum îi scoate pe generali din pensie, iar unul dintre aceștia este Pavel.

Putin este ca un șef mafiot căruia nimeni nu îndrăznește să i se opună. Dacă un general în retragere primește un mesaj de la Putin spunând că Maica Rusie are nevoie de el în Ucraina, nu poate face mare lucru”, a explicat o sursă de rang superior din serviciile de informații.

Ce a ajuns să facă Vladimir Putin pentru a câştiga războiul din Ucraina. Detaliul care arată adevărata faţă a Rusiei

Poartă o uniformă specială și două veste antiglonț

Potrivit jurnaliștilor de la The Mirror, un general rus în vârstă de 67 de ani a fost rechemat din pensionare și trimis pe front. Bărbatul, Pavel, a primit misiunea de a superviza forțele speciale care operează în estul Ucrainei, după ce ofițerul cu cel mai înalt grad din unitatea respectivă a fost grav rănit.

Este vorba despre un veteran din războiul dus de Rusia în Afganistan în anii ’80. Cu o carieră militară de peste patru decenii, rechemarea acestuia pe front nu pare neobișnuită, până când nu aflăm că Pavel a ajuns acum la o greutate de 130 de kilograme.

În ciuda faptului că suferă de o formă gravă de obezitate, ofițerul ar fi primit ordinul luna trecută. Din pricina condiției sale fizice, pentru el s-a făcut o uniformă specială. Potrivit sursei, generalul este nevoit să poarte două veste antiglonț pentru a-și acoperi circumferința.

Urmăriți Impact.ro și pe