Ce a ajuns să facă Raul Rusescu, după ce a rămas liber de contract

Andrei Cezar 08.10.2021, 13:40

Raul Rusescu (33 de ani) s-a despărțit în această vară de Academica Clinceni, echipă la care a evoluat aproape un sezon. A mers în Turcia în speranța că își va găsi un nou club, însă nu s-a întâmplat acest lucru și s-a întors în România. Acum este aproape de a semna cu revalația Ligii 1. Între timp, Rusescu și-a descoperit o nouă pasiune.

Raul Rusescu și-a descoperit o nouă pasiune după ce a rămas liber de contract

Raul Rusescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români din ultimul deceniu. S-a remarcat la Unirea Urziceni, echipă cu care a câştigat titlul de campion al României. A fost transferat de FCSB (fosta echipă Steaua București), unde a ieșit gogheter al Ligii 1, iar apogeul carierei l-a atins când a ajuns în 2013 la formaţia andaluză FC Sevilla, cu care a câştigat Europa League.

Pentru echipa națională a jucat în 10 partide și a marcat un singur gol. În sezonul trecut el a evoluat pentru Academica Clinceni, iar la finalul acestuia nu și-a mai prelungit înțelegerea cu ilfovenii. Deși a dorit ulterior să meargă la o echipă din străinătate, Rusescu s-a întors în cele din urmă în țară.

În lipsa unui angajament nou, fostul golgheter al Ligii 1 și-a cultivat o nouă pasiune: tenisul de câmp, potrivit spynews.ro. De fiecare dată când are timp, Raul Rusescu merge pe terenul de tenis pentru a se pregăti cu antrenorul său.

El a fost surprins de paparazzi în timp ce lua lecții de tenis de la unul dintre cei mai buni antrenori. Serios, așa cum este cunoscut în lumea fotbalistică, Rusescu a fost extrem de atent la indicațiile colaboratorului său și a încercat să pună în practică tot ceea ce i se explică. La finalul ședinței de antrenament, fotbalistul a stat de vorbă preț de câteva minute cu antrenorul lui, care i-a mai oferit câteva sfaturi prețioase.

Ulterior, cei doi au pelcat în grabă și s-au despărțit cu promisiunea fermă din partea jucătorului că la următoarea întâlnire va veni cu lecțiile pregătite.

Ce a ajuns sa faca Raul Rusescu, dupa ce a ramas liber de contract
Ce a ajuns sa faca Raul Rusescu, dupa ce a ramas liber de contract

Raul Rusescu, aproape să semneze cu o nouă formație din Liga 1

După despărțirea de Academica Clinceni, atacantul a lipsit de pe teren câteva luni bune. Se pare însă că acum este gata să semneze cu o nouă echipă din Liga 1. Este vorba de revelația FC Voluntari. El se antrenează de ceva timp sub comanda lui Liviu Ciobotariu și ar putea semna în curând cu ilfovenii, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul așteaptă ca FC Voluntari să îl poată înregistra la LPF, ilfovenii având în prezent toate locurile de pe listă ocupate. Un loc s-ar putea elibera în perioada următoare de transferuri, adică în iarnă.

În sezonul trecut, Raul Rusescu a înscris 6 goluri în cele 30 de partide jucate pentru Academica Clinceni.

Urmăriți Impact.ro și pe