Ce a ajuns să facă, pentru bani, Mihai Albu. Fostul soț al Iuliei Albu a surprins pe toată lumea

Iancu Andreea 07.07.2020, 20:05

Mihai Albu, designerul de încălțăminte, a ajuns să recurgă la măsuri disperate în vreme de pandemie. Acesta are o serie de creații extrem de interesante, care din păcate nu își mai găsesc cumpărător. Pentru că și pe Mihai l-a afectat criza, designerul a ales să se readapteze.

Gestul creatorului a uimit internetul

Criza generată de pandemia cu coronavirus i-a afectat pe mulți dintre noi. Iar bugetul este cel care a avut de suferit cel mai mult. Din fericire, cei care au ales să se adapteze noilor vremuri au avut de câștigat. Acesta este și cazul lui Mihai Albu. Creatorul de pantofi a luat o decizie uimitoare. El a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță noua modalitate de a-și vinde creațiile.

Astfel, Mihai va publica zilnic imagini cu pantofii săi, la prețuri accesibile. Motivul pentru care a ales să facă acest lucru este menționat chiar de designer.

De astăzi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la prețuri accesibile…o singură pereche, o singură mărime…cele interesate pot lăsa DM sau comentariu. Perechea din foto este măsura 39, este din piele întoarsă și are toc de 10 cm. Prețul 399 lei (se pare că mult promisele fonduri europene de ajutor s-au poticnit pe undeva și supraviețuirea este pe principiul care pe care) VÂNDUT!, a menționat Mihai Albu în descrierea perechii de pantofi mov, pe contul său de socializare.

Pentru că în numai două ore de la postare, perechea s-a și vândut, Mihai a ales alți pantofi pe care să-i promoveze. De data aceasta, perechea era una de culoare aurie.

Tocmai pentru că am constatat că funcționează metoda, voi dezvălui și cel de-al doilea produs de astăzi, o pereche de pantofi escarpen bronz, model “T”, din piele naturală cu textură șarpe, cu toc drept de opt cm. Model unicat, măsura 35. Preț 429 lei, a menționat designerul.

Pantofii, creație Mihai Albu
Pantofii, creație Mihai Albu
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...