Ce a ajuns să facă Mircea Solcanu după ce s-a retras din TV

Mircea Solcanu era în urmă cu câțiva ani, unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. Acesta a prezentat alături de Cabral, emisiunea Poveștiri de noapte, la Acasă tv. În urma unor probleme, acesta a luat decizia de a se retrage de pe micul ecran.

Mircea Solcanu s-a mutat la Constanța, orașul natal

Mircea Solcanu s-a reprofilat și s-a îndreptat spre o altă mare pasiune a lui, actoria. S-a înscris la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. Anul trecut, Mircea  fost admis la „fără taxă”, pe specializarea de Artele spectacolului.

Mircea Solcanu are 43 de ani, iar în 2012 a trecut prin clipe grele, după ce a fost operat pe creier. De atunci, viața lui s-a schimbat total. Intervenția chirurgicală a fost realizată la Viena, în Austria. Specialiștii i-au îndepărtat o tumoare pe care o avea la cap, potrivit click.ro.

De ce s-a retras de pe micul ecran

Motivul pentru care Mircea Solcanu a ales să se retragă din televiziune nu a fost doar cel legat  sănătate. Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu aproximativ 6 ani, după ce a fost dat afară de la cârma emisiunii pe care o prezenta la Acasă TV.

Mircea Solcanu a fost unul dintre cele mai amuzante personaje de pe micul ecran

Mircea Solcanu a fost unul dintre cele mai amuzante personaje de pe micul ecran

Decizia a fost luată ca urmare a comentariilor pe care acesta le-a făcut pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama băiețelului sfâșiat de câinii maidanezi. Atunci, fostul prezentator TV a acuzat familia băiețelului că apare la televiziuni pentru a face rost de bani, iar declarația sa a stârnit foarte multe controverse.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a şocat Solcanu opinia publică.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, spunea Mircea Solcanu, la puțin timp după operația pe creier.

După o discuţie cu reprezentanţii postului tv acesta a retractat tot, însă a fost nevoit să se retragă de pe micul ecran.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI