VIDEO EXCLUSIV

Ce a ajuns să facă fiul Oanei și al lui Cristi Brancu. Și-a uimit până și părinții: „Acum vrea și germană!” VIDEO EXCLUSIV

Alexandru Catalan 23.05.2023, 21:49

Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc e cel format din Oana și Cristi Brancu Turcu, vedetele Prima TV. Cei doi soți ne-au dezvăluit, exclusiv pentru Impact.ro, rețeta personală prin care reușesc să depășească împreună toate situațiile: „Eu zic că suntem numărul unu, în materie de cele mai longevive cupluri din showbizul românesc!”, afirmă fără ezitare Oana.

Lecția învățată de la Florin Călinescu

„Cândva, am făcut o chestie de genul ăsta, pe când lucram la revista Viva! Am făcut un top. Și l-am pus pe Florin Călinescu pe locul patru. M-am întâlnit apoi cu el și mi-a zis așa: „Ia, vino, domnule, încoace! Eram pe locul patru la topul celor mai râvniți bărbați. Eu ori sunt pe locul întâi, ori nu sunt deloc”, mi-a explicat el. I-am replicat doar atât: ”Domnule Călinescu, am reținut!”. Și, de atunci, aplic și eu aceeași regulă. Ori locul întâi, ori deloc. Noi suntem bine, fiindcă ne-am pus mereu pe locul întâi. Eu am pus-o pe Oana pe locul întâi, ea m-a pus pe mine pe locul întâi. Deci, nu poate rezulta decât locul întâi”, sună și opinia lui Cristi Brancu, exclusiv pentru Impact.ro.

Atunci când apar norii negri la orizont, soluția pare foarte simplă: „Noi nu lăsăm să apară norii între noi”, spune din nou prima Oana, pentru Impact.ro. Pentru partea masculină a familiei, lucrurile par însă ușor mai haioase: „Norii apar peste noi toți și așa am aflat și noi că rușii au bombe să rispească norii. Așa avem și noi, ”bombe”, ca să risipim norii. Suntem la bine și la greu împreună, în orice fel de situație există pe lumea aceasta. Noi știm că împreună cu intuiția extraordinară comună, cu farmecul Oanei și cu capacitatea mea de bivol, în zodia chinezească, adică unul ce duce greul și merge înainte, totul se rezolvă!”.

Fiul lor a câștigat o bursă Cambridge

Cristi ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Impact.ro: „E o chestie foarte nouă în viața noastră. De câteva zile, am aflat că al nostru Tudor a câștigat o bursă la Cambridge, așa că vom fi pe acolo, prin zonă, în această vară. El va merge sigur la Cambridge, o săptămână, iar noi, probabil, vom călători, vom vizita ceva pe acolo, prin zonă. E important ca el să crească! E de-abia în clasa a cincea, așa că e important să crească. Noi vom survola zona, ca să spunem așa! Puțin prin Marea Britanie…apoi, să vă mai spunem un secret. Noi nu știm niciodată unde ne facem concediile. Doar cu o lună înainte. Sau o lună și jumătate. Din păcate, e mai scump așa! Vine Crăciunul sau vara și deodată ne trezim că ne punem întrebări pe tema asta!”.

Oana își laudă fiul: „Simte și visează în engleză”

Mama își laudă fiul și spune că pasiunea acestuia pentru limbi străine e una fără egal: „E pasionat de limbi străine și îi place foarte mult germana. Își dorește să învețe cât mai multe limbi, dar nu vrem să punem chiar pe ultimul loc limba română pentru că recunosc că vorbește mai bine limba engleză, decât româna. Ceea ce nu e OK. Simte și visează în limba engleză. Recunosc că nu e neapărat un semn bun, fiindcă mi-aș dori să rămână aici cu mine”, mai afirmă Oana.

Cristi Brancu știe însă deja ce meserie va îmbrățișa fiul său: „Dacă pleacă știu că vrea să devină regizor. Iar regizorii știu că trebuie să gândească în limba lor maternă. În clasa a cincea mai descoperi cuvinte, e de înțeles! Și nouă ni se mai întâmplă să ne căutăm cuvintele, când suntem deja mari”, conchide el.

Urmăriți Impact.ro și pe