EXCLUSIV

Ce a ajuns să facă Bănel Nicoliță în America. Fostul fotbalist, destin tragic. Câţi bani câştigă acum EXCLUSIV

Nicu Stan 27.10.2021, 14:19
Ce a ajuns să facă Bănel Nicoliță în America. Fostul fotbalist, destin tragic. Câţi bani câştigă acum EXCLUSIV

Bănel Nicoliță a ajuns la fundul sacului după ce a făcut mai mute investiții proaste, respectiv și-a băgat toți banii în echipa sa natală CS Făurei, care s-a dovedit a fi o gaură neagră. În plus, Bănel Nicoliță ar fi dator cu sume importante de bani la cămătari, astfel că fostul fotbalist și-a luat lumea în cap, a plecat în America.

S-a aflat ce a ajuns Bănel Nicoliță să facă în America pentru bani. Câți bani le trimite în fiecare lună fetițelor sale și mamei lui

Bănel Nicoliță a plecat în SUA după ce ar fi dator la cămătari sume importante de bani. Bănel Nicoliță a ajuns dator după ce tot ce a agonisit în cariera de fotbalist a investit în echipa sa din localitatea natală Făurei.

Acum, în SUA, fostul fotbalist lucrează în construcții de unde câștigă 3.000 de dolari pe lună, conform surselor Impact.

Banel Nicolita trimite regulat bani familiei sale
Banel Nicolita trimite regulat bani familiei sale

Bănel Nicoliță nu a uitat de familie

De asemenea, conform surselor noastre, Bănel Nicoliță trimite lună de lună câte 500 de dolari fetițelor sale, iar încă 500 de dolari îi trimite mamei sale la Făurei.

Bănel Nicoliță trece prin cea mai grea perioadă a vieții lui. Fostul fotbalist al Stelei a investit mulți bani în fotbal, în CS Făurei, echipa din localitatea sa natală, CS Făurei.

Câți bani i-ar fi mâncat lui Bănel Nicoliță CS Făurei

Bănel Nicoliță a băgat peste 300.000 de euro la Făurei, echipă unde a fost finanțator, manager, dar și antrenor. Formația care evoluează în Liga 3 s-a dovedit însă a fi o adevărată gaură neagră.

Investițiile mari făcute la CS Făurei i-au adus și divorțul fotului fotbalist, soția fiind nemulțumită că banii sunt aruncați pe fereastră, dar și că Bănel Nicoliță petrecea tot mai puțin timp cu familia.

Bănel Nicoliță a tocat tot ce a avut la CS Făurei

Astfel, echipa i-a mâncat lui Bănel Nicoliță toți banii, apartamentele, bunurile, banii economisiţi din cariera de fotbalist. În plus, fostul sportiv făcut și alte datorii, luând bani de la cămătarii din zonă.

E vorba despre sume importante de bani. Asta l-ar fi determinat pe Bănel Nicoliță să ia drumul Americii, unde s-a angajat ca muncitor în construcții.

Care este cel mai mare regret al lui Bănel Nicoliță

Unul dintre cele mai mari regrete ale lui Bănel Nicoliță este că s-a retras mult prea devreme din fotbal.

”Hai să vă spun sincer. Sunt un prost, recunosc, sunt un prost că m-am lăsat devreme, dar m-am ambiţionat când am auzit anumiţi oameni că zic că ei şi-au făcut echipă, că sunt buni. Mi s-a pus ceaţă. Eram în Cipru şi am spus stop!”, declara mai acum ceva timp fostul fotbalist al lui Gigi Becali, Bănel Nicoliţă.

Urmăriți Impact.ro și pe