Ce a ajuns să facă acum Cristiana Răduță, artista care făcea furori în anii 2000. Este de nerecunoscut acum

Andrei Simion 09.11.2022, 17:20
Ce a ajuns să facă acum Cristiana Răduță, artista care făcea furori în anii 2000. Este de nerecunoscut acum

Cristiana Răduță, artista care făcea furori în anii 2000 cu melodia „Amor, amor”, este de nerecunoscut acum. Artista a ajuns să facă cu totul altceva decât atunci când a cunoscut celebritatea.

Unde s-a mutat Cristiana Răduță după ce a devenit celebră

Cristiana Răduță a devenit cunoscută în toată țara în urmă cu aproximativ două decenii, când a lansat melodia „Amor, amor”. Aceasta ar fi fost cea mai scumpă piesă cu videoclip de pe piața acelor vremuri. Ar fi costat mai bine de 50.000 de euro. Ulterior, cântăreața a apărut și în revista Playboy.

Însă, chiar dacă a ajuns celebră, Cristiana Răduță a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor. Vedeta s-a mutat în Monaco, prin 2008, alături de soțul ei, Costel Bobic, fost acționar al casei de producție „Music & Music”.

„Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu am fost, nu sunt şi nu vreau să ajung vreodată un nume în agenda mondenă. Am învăţat că fiecare clipă din existenţa mea poate fi veşnic frumoasă, dacă ştiu cum s-o trăiesc, dacă vreau să n-o irosesc”, a spus artista la un moment dat.

Ce a ajuns sa faca acum Cristiana Raduta, artista care facea furori in anii 2000
Cristiana Raduta, la teatru

Ce face în prezent Cristiana Răduță, în România

Totuși, Cristiana Răduță n-a stat departe de țară, ci doar de micile ecrane și de industria muzicii. Artista care obișnuia să facă furori cu melodia și videoclipul „Amor, amor” s-a dedicat teatrului, jucând la Teatrul Metropolis din București.

Cristiana Răduță a interpretat rolul Antonia Simonet în „Floarea de cactus”, spectacol regizat de Alice Barb, și Harper Pitt în spectacolul „Îngeri in America”, de Tony Kushner, regizat de Victor Ioan Frunză.

Artista Cristiana Răduță a ajuns de nerecunoscut. În prezent, are un stil vestimentar complet diferit față de cel cu care a apărut în videoclipul melodiei „Amor, amor” și a optat pentru o tunsoare scurtă în locul părului lung și roșcat pe care îl avea când a devenit celebră.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe