Ce a aflat Otilia Bilionera în timp ce participa la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu banii ei

Andra Daoud 01.02.2022, 15:42

Otilia Bilionera trece printr-o perioadă dificilă, în timp ce participă la Survivor România 2022. Artista este în război cu managerul ei, iar prima confruntare în instanță urmează să aibă loc peste câteva zile. La finalul anului trecut, Otilia a formulat o cerere de poprire, care a fost respinsă ca nefondată. Ce se întâmplă cu banii pe care Otilia îi cere de la cel care a manageriat-o și de la casa de discuri care i-a difuzat piesele.

Ce a aflat Otilia Bilionera în timp ce participa la Survivor România

Otilia și-a acuzat recent managerul că nu i-a dat banii pentru drepturile de difuzare ale unor piese pe care ea le-a cântat și care au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista l-a chemat în instanță pe manager, sperând să își recupereze o parte din sumă, iar acțiunea este îndreptată și împotriva șefului uneia dintre cele mai importante case de producție din România.

Prejudiciul pe care artista spune că i l-a adus managerul este de ordinul a câteva sute de mii de euro. Inițial, cântăreața a cerut o poprire asiguratorie, pentru a se asigura că banii din conturile celui căruia îi cere socoteală nu vor dispărea subit. Cererea artistei a fost însă respinsă de Tribunalul Suceava, care a motivat că este nefondată.

Procesul pe fond va începe pe 11 februarie, atunci când va avea loc prima înfățișare. Magistrații urmează să decidă dacă Otilia are într-adevăr de recuperat sumele pe care le cere de la manager și de la casa de producție pentru difuzările pe YouTube.

Ce a aflat Otilia Bilionera în timp ce participa la Survivor România. Ce s-a întâmplat cu banii ei
Otilia participă la Survivor România 2022, din partea Faimoșilor

Otilia, videoclip de peste 500 de milioane de vizualizări

Otilia Bilionera are 29 de ani și s-a lansat în muzică în urmă cu mai bine de 10 ani. Melodia care a făcut-o cunoscută este și cea care i-a dat porecla, „Bilionera”, care în prezent peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Muzica artistei a ajuns să fie ascultată și difuzată la radio în țări precum Bulgaria, Turcia, Grecia sau India. Au urmat apoi „Adelante”, „Diamante”, „Prisionera”, melodii solo, dar și colaborări cu artiști internaționali precum Shaggy, Deejay Fly sau Andrea.

Otilia a povestit despre perioada dificilă pe care o traversează și în cadrul emisiunii Survivor România 2022 și a recunoscut că a ales să participe la show pentru a se deconecta de la problemele din țară:

Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.

Am venit aici să mă iubesc mai mult și să fiu mai bărbătoasă. Și să nu mai las pe nimeni să profite de mine și să mă mintă”, a spus faimoasa în cadrul emisiunii Survivor România.

Cele mai multe dintre videoclipurile de succes ale Otiliei au fost încărcate pe canalul de YouTube JHaps Records, după care artista și-a deschis propriul cont de YouTube, unde are în prezent peste 60.000 de abonați și unde încarcă acum piesele pe care le lansează. Cea mai recentă piesă a Otiliei este o colaborare cu Emilian, se intitulează „Ultimul mesaj” și a fost lansată în urmă cu două luni, cu ceva timp înainte ca Otilia să intre în aventura Survivor România 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe