Ce a adus Andra în casa lui Cătălin Măruţă când s-au mutat împreună. Prezentatorul, amuzat: „Era foarte hotărâtă”

Ioana Bucur 02.05.2022, 19:03
Ce a adus Andra în casa lui Cătălin Măruţă când s-au mutat împreună. Prezentatorul, amuzat: „Era foarte hotărâtă”

Talentați, celebri, îndrăgostiți, părinți. Sunt două dintre cele mai iubite vedete ale postului PRO TV, doi oameni cu cariere de admirat și o familie superbă. După 14 ani de căsnicie, se pregătesc pentru un eveniment cu totul special. Povestea lor nu începe cu dragoste la prima vedere, însă este plină de momente ce ar impresiona orice romantic. După mai bine de un deceniu, s-a aflat ce a adus Andra în casa lui Cătălin Măruță când s-au mutat împreună. Dezvăluirea a fost făcută chiar de prezentator.

Obiectele de care Andra nu s-a putut despărți când s-a mutat în casa lui Cătălin Măruță

Sunt împreună, la bine și la greu, de 14 ani. Și-au cosntruit, prin muncă și talent, două cariere fabuloase, la care oricine ar visa, și au devenit o familie completă, odată cu venirea pe lume a celor doi copii, David și Eva.

Cu toate că astăzi sunt un cuplu model, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, un exemplu rar în showbiz-ul românesc, povestea lor nu a început cu dragoste la prima vedere. Cel puțin, nu pentru Andra, care nu a fost deloc impresionată de un Cătălin Măruță cu părul lung.

„Ne-am văzut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

În cele din urmă, prietenia a devenit iubire. Cătălin Măruță a povestit ce a adus Andra în momentul în care s-au mutat împreună în garsoniera în care el locuia la acea vreme prezentatorul. Artista nu a avut nevoie de prea multe lucruri pentru a-și începe viața alături de el, dar se pare că nu s-a putut despărți de două obiecte inedite.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotârată. Cu un geamantan, o veioza și un tablou”, a povestit Cătălin.

Ce a adus Andra în casa lui Cătălin Măruţă când s-au mutat împreună. Prezentatorul, amuzat: „Era foarte hotărâtă”
Andra și Cătălin Măruță

Ce planuri au

Acum, cei doi plănuiesc să își celebreze căsătoria în orașul în care Cătălin Măruță i-a cerut mâna Andrei, Veneția. Cuplul și va reînnoi jurămintele.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: „Ce-ar fi să ne căsătorim?”. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „Da” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PRO FM.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...