Cazul Vulpița i-a oripilat și pe japonezi. Ce a scris un arbitru celebru care a vizitat țara noastră

Mirabela Năstase 07.03.2020, 15:23
Cazul Vulpița i-a oripilat și pe japonezi. Ce a scris un arbitru celebru care a vizitat țara noastră

Cel mai apreciat arbitri de K1 din lume, Atsushi Onari, a transmis un mesaj acid cu privire la cazul Vulpiței de la ”Acces Direct”. Acesta s-a aflat în România pentru a arbitra la Gala “Dynamite Fighting Show” de la Arad, gală ce a avut loc joi seara.

Cazul Vulpița i-a oripilat și pe japonezi

Atsushi Onari a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care i-a criticat pe Vulpița și pe soțul ei. Așa cum se poaet vedea în imaginea de mai jos, arbitrul de K1 a făcut o poză cu televizorul din camera de hotel, în timp ce privea la emisiunea ”Acces Direct”, difuzată în reluare, iar alături de Mirela Vaida se aflau și deja celebrii Veronica și Viorel Stegaru.

“Când călătoreşti în Europa, de obicei, sunt şapte sau opt ore diferenţă de fus orar. Dacă eşti într-o călătorie de afaceri pentru trei zile, aşa cum sunt eu acum, nu reuşeşti să îţi reglezi ora de somn. Este patru dimineaţa acum (n.r.: ora la care a făcut postarea). Mă uit la TV, la ceva ce probabil este un post românesc. O femeie care era foarte furioasă la început, pentru că a fost înşţelată, începe să plângă cu lacrimi de crocodil. Când prezentatoarea încearcă să o dea afară, ea se transformă în celebrul personaj din desenele animate Kiwame. (…). Cui îi pasă?”, a precizat Atsushi Onari pe pagina sa oficială de Facebook.

Cum s-au făcut remarcați Veronica și Viorel

Veronica și Viorel Stegaru s-au făcut cunoscuți publicului odată cu apariția lor în platoul emisiunii ”Acces Direct”, a cărei prezentatoare este Mirela Vaida. Povestea este așa: Vulpița și-a înșelat soțul, care, la rândul său, a călcat strâmb. Sunt din localitatea Blăgești, județul Vaslui, și au o fetiță în vârstă de doi ani. Emisiunea de la Antena 1, cu Vulpița și Viorel în prim plan este, de săptămâni bune, lider de audiență, deși este criticată dur de către public.

Urmăriți Impact.ro și pe