Cazul Caracal. Unde s-ar afla acum Alexandra Măceșanu. Răspunsul tranșant al lui Dincă. Declarații șocante

Stan Filon 30.09.2020, 11:54
Cazul Caracal. Unde s-ar afla acum Alexandra Măceșanu. Răspunsul tranșant al lui Dincă. Declarații șocante

Gheorghe Dincă își menține declarațiile date recent în fața procurorilor prin care spune că nu a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, dar nici pe Luiza Melencu. Monstrul din Caracal a venit cu niște declarații total surprinzătoare, atunci când a fost întrebat unde este Alexandra Măceșanu.

Ce a răspuns a dat Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat unde este Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și nu mai susține acum că le-a ucis pe fetele dispărute din Caracal. Dacă la început a spus că le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-a ucis și le-a ars trupurile în butoiul din spatele curții sale, acum susține cu totul altceva.

Dincă spune, cel puțin despre Alexandra Măceșanu, că a fost luată de membrii unei rețele de trafic de carne vie cu ramificații până la Ministerul de Interne și poate chiar la Parlamentul României. Declarațiile foarte grave au fost date în fața avocatului familiei Măceșanu și au fost reproduse într-un live pe Facebook de unchiul fetei răpite, Alexandru Cumpănașu.

Ce a raspuns a dat Gheorghe Dinca atunci cand a fost intrebat unde este Alexandra Macesanu
Ce a raspuns a dat Gheorghe Dinca atunci cand a fost intrebat unde este Alexandra Macesanu

”Răspunsul nu a fost unul ezitant, a fost unul tranșant”

Gheorghe Dincă susține că patru persoane au venit la el acasă în timp ce el era plecat la farmacie și au luat-o pe Alexandra Măceșanu. Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă a spus chiar și numele celor patru bărbați, cu care ar mai fi colaborat și în trecut.

Cumpănașu a povestit ce a răspuns a dat Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de către avocat unde este Alexandra Măceșanu.

”Răspunsul nu a fost unul ezitant, a fost unul tranșant. Dincă a spus foarte clar că nu are de unde să știe unde se află Alexandra acum, dar că persoanele, cei 4 bărbați împreună cu polițiști de la cel mai înalt nivel al Poliției Române, și împreună cu oameni de la cel mai înalt nivel, fac trafic de ființe umane într-o anumită țară de foarte mult timp și dacă au mai răpit fete și le-au dus în acea țară, cu sprijinul unor șefi din poliția Română, înseamnă că și Alexandra a fost dusă tot acolo”, a povestit Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Imediat după răpirea Alexandrei Măceșanu, văcarul satului a povestit cum a văzut el două mașini în spatele curții lui Gheorghe Dincă și patru bărbați care au coborât din ele. Apoi bărbatul a văzut cum cei patru au adus-o pe Alexandra Măceșanu din casă și au urcat-o într-o mașină, după care au demarat în trombă. Mai mult, văcarul spunea că printre cei patru bărbați se afla și șeful Poliției Caracal! Declarația a fost luată în derâdere, după cum și-a amintit și Alexandru Cumpănașu. familia Alexandrei așteaptă acum ca cei patru bărbați despre care a vorbit Gheorghe Dincă să fie audiați de procurori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...