Cazul Caracal. Tragedia e fără margini pentru familia Luizei. Vestea groaznică primită aseară

Ana Anitoiu 02.12.2020, 10:39
Cazul Caracal. Tragedia e fără margini pentru familia Luizei. Vestea groaznică primită aseară

O tragedie fără margini s-a petrecut în familia Luizei Melencu, una dintre victimele din cazul Caracal. Apropiații adolescentei care a dispărut după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă au primit o veste groaznică, marți seară. Sora ei a publicat un mesaj cutremurător.

Ce tragedie s-a petrecut pentru familia Luizei Melencu

Tatăl Luizei Melencu a murit, marți seară, chiar în ajunul zilei în care fiica lui ar fi împlinit 20 de ani. Claudiu Melencu despre care procurorii ar fi spus că nu este tatăl biologic al Luizei, avea probleme de sănătate. Cel mai probabil, el a suferit un infarct. Bărbatul a fost ultima persoană cu care a vorbit adolescenta, chiar înainte de a se urca în mașina lui Gheorghe Dincă.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au spus prietenii bărbatului, care au precizat că problemele lui de sănătate s-au agravat după dispariția fiicei lui.

Cum a reacționat Claudiu Melencu, după ce s-a spus că el nu este tatăl biologic al adolescentei

De asemenea, apropiații lui Claudiu Melencu au spus că bărbatul a suferit mult și atunci când procurorii ar fi lansat teoria că el nu ar fi tatăl biologic al Luizei. Acest zvon a apărut după ce părinţilor tinerei dispărute li s-au prelevat probe ADN.

„Este o minciună! Cum pot să spună aşa ceva? Cât de nenorociţi pot să fie? Ce vor să facă? Lansează aceste zvonuri doar ca să ne terfelească. Luiza este fetiţa mea. Procurorii să-şi facă treaba, nu sunt puşi acolo să bârfească, sunt puşi acolo să afle adevărul. Să caute felete peste hotare, acolo sunt!”, a declarat atunci Claudiu Melencu.

Cazul Caracal. Tragedia e fara margini pentru familia Luizei. Vestea groaznica primita aseara
Tatal Luizei Melencu (stanga) si tanara (dreapta)

Sora Luizei Melencu, mesaj cutremurător

După moartea tatălui ei, sora Luizei Melencu, Ionelia Roxana, a scris un mesaj cutremurător, pe platforma de socializare Facebook. Tânăra a primit o a doua lovitură cumplită, după cea reprezentată de dispariția surorii ei mai mici.

”Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta… De ce tati m-ai lăsat, de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta? De ce pe tatăl meu?”, a scris fiica lui Claudiu Melencu, pe pagina sa de Facebook.

Cazul Caracal. Tragedia e fara margini pentru familia Luizei. Vestea groaznica primita aseara
Luiza Melencu si un tort, de ziua ei de nastere

Mama Luizei Melencu, mesaj emoționant, de ziua ei

Pe de altă parte, mama Luizei Melencu a publicat, miercuri, un mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale, care ar împlini vârsta de 20 de ani. Fata avea 18 ani atunci când a dispărut, după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, la ocazie. În plus, Monica Melencu a publicat un tort cu mesajul ”La mulți ani, Luiza!”.

”Azi e o zi specială, sufletul meu drag! Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani, cu doi ani după, adică azi, împlinești frumoasa vârstă de 20 ani. Nu ne-am așteptat la așa suferință. Dumnezeu să fie cu tine și să-ți ducă mesajele noastre. Îmi doresc să te strâng în brațe, dar soarta a fost prea crudă cu tine și noi. Am luptat și luptăm pentru tine, dar din păcate suntem prea mici pe lângă acești corupți. Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deschidă o portiță”, a scris Monica Melencu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...