Cazul Caracal. Mesajul copleșitor pe care l-a transmis familia Alexandrei Măceșanu de ziua fetei. Durere inimaginabilă

Stan Filon 17.09.2020, 14:17
Cazul Caracal. Mesajul copleșitor pe care l-a transmis familia Alexandrei Măceșanu de ziua fetei. Durere inimaginabilă

Încă o aniversare foarte tristă în familia Alexandrei Măceșanu, fata presupus a fi răpită, ucisă și incendiată de Gheorge Dincă. Era ziua ei, iar familia sa a scris un mesaj foarte trist pe Facebook, dar din care reiese că aceștia nu și-au pierdut speranța că fata lor este în viață.

A fost ziua Alexandrei Măceșanu. Mesaj emoționant din partea familiei sale

Cel care a putut să scrie câteva rânduri pe Facebook, cu ocazia zilei de naștere a Alexandrei Măceșanu a fost unchiul fetei, alexandru Cumpănașu. Acesta a transmis un mesaj trist, dar cumva plin de speranță că Alexandra va face tot posibilul să ajungă acasă.

”Astăzi este ziua TA – Alexandra ‼️ A fetei care a trezit poporul român și a luptat pt viața ei cu toate forțele ‼️Îmi pare rău draga mea nepoată pt că nu am fost suficient de puternic să înfrâng SISTEMUL și să te găsesc ?‼️Timp de un an am luptat cu TOȚI și fără să dau înapoi o secundă. Eu cred în TINE, în forța uriașă pe care o ai, în inteligența și puterea ta de a supraviețui‼️ Oriunde te afli vreau să știi că părinții tăi te iubesc enorm, eu te iubesc enorm, poporul român te iubește enorm‼️ Mi-a fost greu să scriu și atât. La Mulți Ani Eroina României și suflet cald. Luptă oriunde te-ai afla. NU voi înceta să te caut niciodată ‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

A fost ziua Alexandrei Măceșanu. Mesaj emoționant din partea familiei sale
A fost ziua Alexandrei Măceșanu. Mesaj emoționant din partea familiei sale

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Cel care le-a redat cumva speranța celor două familii ale fetelor răpite a fost, culmea, chiar monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă. Bărbatul și-a schimbat declarațiile date inițial în fața magistraților și susține acum că el nu a ucis pe nimeni.

Chiar dacă cu toții ne amintim imaginile filmate de toate televiziunile în curtea sa din Caracal, unde a făcut reconstituirea crimelor și a incendierii cadavrelor, când l-am văzut cărând în brațe niște manechine spre spatele curții sale, acolo unde se afla butoiul, acesta spune acum că nu le-a ucis pe cele două fete.

Mai mult, Gheorghe Dincă a solicitat ca dosarul să fie retrimis la Pachet, pentru cercetări. La fel au făcut și familiile celor două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, deoarece spun că fetele au fost căutate doar moarte, iar achetatorii nici nu au luat în calcul faptul că cele două ar fi putut fi răpite și traficate.

Termenul în care magistrații ar fi trebuit să se pronunțe pe aceste cereri a fost amânat pentru luna octormbire, după ce unul dintre avocați s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...