Cazul Caracal. Mesaj tranșant din partea familiei Alexandrei Măceșanu: “Copiii lui Dincă vor plăti!”. Ce s-a aflat la 1 an de la dispariția fetei

Madlen Moraru 31.07.2020, 14:02

Cazul Caracal se amplifică, la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Mesajul tranșant din partea familiei fetei a fost unul transmis prin intermediul rețelelor sociale. Tânăra de 15 ani a efectuat un apel la 112 înainte să nu mai știe nimeni nimic de soarta ei, când se afla în casa lui Gheorghe Dincă.

Mesajul tranșant din partea familiei Alexandrei Măceșanu, în cazul Caracal: “Copiii lui Dincă vor plăti!”

Presupusul ucigaș al Alexandrei și Luizei Melencu a făcut tot posibilul să scape și recent din spatele gratiilor. Însă magistrații i-au transmis că va rămâne în detenție în Penitenciarul din Craiova. La fel se întâmplă și în cazul complicelui său, Ștefan Risipițeanu. Dincă și-ar fi făcut recent și familia să nu mai vină în vizită la el, după ce le-a transmis că este supărat pe ultimele vești din partea magistraților Tribunalului Olt.

Familia Alexandrei Măceșanu a transmis că a primit diverse mesaje de amenințare. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a dorit să spună adevărul și legat de ce li se petrece în prezent. La un an de la dispariția și presupusa ucidere a Alexandrei Măceșanu, bărbatul a transmis un mesaj dur, pe Facebook. Prin intermediul contului său oficial de pe rețeaua socială, acesta a publicat și mai multe mesaje de amenințare. O parte dintre acestea pot fi observate și în galeria foto.

Cazul Caracal. Mesaj tranșant din partea familiei Alexandrei Măceșanu “Copiii lui Dincă vor plăti!”. Ce s-a aflat la 1 an de la dispariția fetei
Unchiul Alexandrei Măceșanu a transmis ce mesaje de amenințare a primit pe Facebook, din partea apropiaților lui Dincă

Alexandru Cumpănașu îi acuză pe cei din familia lui Dincă de amenințări grave, în special pe fiul acestuia. Detaliile sunt absolut șocante, fiind dezvăluit recent că au existat foarte multe astfel de mesaje, pe care familiile victimelor le-a primit.

Iată ce s-a aflat la 1 an de la dispariția adolescentei

„Ce i-ați face acestui derbedeu apropiat familei Dinca⁉️ Dragi români, dragi prieteni, dragi cumpanasi, lupta pt Alexandra a fost extrem de dură‼️Lupta împotriva infractorilor și interlopilor este extrem de dură‼️ De aproape un an, familia Dinca prin interpuși a încercat să mă descurajeze atât pe mine și familia mea cât și pe susținătorii acestei cauze nobile în a le dovedi vinovăția‼️Au fost multe încercări si multe manevre. O să le povestesc cu altă ocazie. Deocamdată vreau sa va pun aici CÂTEVA din mesajele primite în privat de mine, sotia mea și alte femei. Cu scopul de a intimida și de a opri bătălia mea în a dovedi că fata și băiatul lui Dinca sunt implicați în trafic de persoane‼️Citiți si spuneti-mi ce merită acest individ⁉️ Până de curând a postat cu cont fals. Gratie bunelor mele relații i-am aflat numele real. Întâmplător este din anturajul familiei Dinca! Limbajul și amenințările folosite și prezentate sunt vechi. Și sunt doar câteva. Exista din ultimele 10 zile înregistrări audio, mesaje private și multe alte probe directe prin care a amenintat, jignit și în disperare a încercat la final sa scape de lege vrând să negocieze. Îl anunț că nici el și nici familia Dinca și complicii lor nu vor scăpa‼️ Legea este chiar mai dură în SUA cu amenințările și jignirile femeilor. (…)”, a scris Alexandru Cumpănașu, în dreptul pozelor cu mesajele de amenințare.

Urmăriți Impact.ro și pe