Cazul Caracal. Măturisiri bombă: „Dincă e posibil să fie omorât în perioada următoare”. Ce se întâmplă cu ancheta. Detalii șoc

Iancu Andreea 25.09.2020, 12:28
Cazul Caracal. Măturisiri bombă: „Dincă e posibil să fie omorât în perioada următoare”. Ce se întâmplă cu ancheta. Detalii șoc

Noi informații uluitoare apar în cazul Caracal, după ce Alexandru Cumpănașu a făcut o mărturisire neașteptată. Unchiul Alexandrei Măceșanu aduce în discuție posibilitatea ca Dincă să fie ucis în perioada următoare, după o situație care ar putea schimba ancheta.

Ce spune Cumpănașu despre uciderea lui Dincă, criminalul din cazul Caracal

Unchiul Alexandrei Măceșanu se luptă zilnic pentru aflarea adevărului în cazul celor două minore răpite, sechestrate, violate și ucise de Dincă. Deși criminalul din cazul Caracal a fost prins și băgat în pușcărie, familiile fetelor încă nu pot accepta gândul că ele sunt moarte. Una dintre supozițiile lui Alexandru Cumpănașu este că tinerele sunt victime ale traficului de persoane. Astfel, el continuă lupta în instanță, aducând noi dovezi și făcând mai multe sesizări cu privire la caz.

Într-o postare recentă, după ce Elena Hossu, șefa echipei de procurori DIICOT care au anchetat cazul Caracal, a demisionat, Cumpănașu a dezvăluit un lucru uluitor.

„Unul dintre călăii Alexandrei a căzut! Procurorul șef al DIICOT a fost „demis”! Voi, românii, ați demis-o! Demisia invocată de ea este de suprafață! HOSSU a fost ȘEFUL echipei de procurori care au anchetat cazul Caracal!??? Pentru DIICOT poate începe o nouă etapă! Refaceți dosarul, aflați adevărul și veți avea din nou încrederea oamenilor! Așteptăm să cadă toate capetele implicate! Demiterea lui Hossu are legătură directă cu dezvăluirile de ieri ale lui Dincă. Acesta este posibil să fie omorât în perioada următoare! Alexandra, draga noastră fată minunată, noi – poporul român – te așteptăm acasă!”, a transmis Cumpănașu, pe Facebook.
Elena Hossu, șefa procurorilor DIICOT, a demisionat
Elena Hossu, șefa procurorilor DIICOT, a demisionat

Cine este Elena Hossu, procurorul care s-a ocupat de cazul Caracal

Cazul tinerelor din Caracal a șocat România. În urmă cu un an de zile, Gheorghe Dincă a răpit-o și sechestrat-o pe Alexandra Măceșanu. Deși tânăra a reușit să sune la 112, ea nu a primit ajutor din partea autorităților. La puțin timp, procurorii au aflat că și Luiza Melencu, o altă tânără dispărută din Caracal, a fost răpită de Dincă.

Totuși, pe parcursul anchetei, criminalul din cazul Caracal și-a modificat declarațiile despre evenimente. El le-a spus anchetatorilor că le-ar fi ucis pe cele două tinere și apoi le-ar fi ars într-un butoi din curtea casei. Pe de altă parte, un alt bărbat, numit Ștefan Risipițeanu, a ajuns să fie arestat ca suspect. Asta după ce Dincă le-a spus anchetatorilor că Fane ar fi agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

În toată această mare de informații, familiile celor două tinere încă speră ca ele să nu fie moarte, ci victime ale traficului de persoane. De aceea, membrii se luptă pentru aflarea adevărului. Deocamdată, Elena Giorgiana Hossu, care se afla în funcția de procuror şef interimar al DIICOT în urmă cu un an de zile, când a început cazul Caracal, a demisionat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...