Cazul Caracal. Mărturisirea bombă pe care i-a făcut-o Dincă mamei Luizei. Ce s-a întâmplat de fapt cu fetele. Cutremurător

Ana Anitoiu 27.09.2020, 09:45
Cazul Caracal. Mărturisirea bombă pe care i-a făcut-o Dincă mamei Luizei. Ce s-a întâmplat de fapt cu fetele. Cutremurător

Gheorghe Dincă i-a făcut o mărturisire bombă mamei Luizei Melencu. A spus ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu fiica ei și cu Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă, mărturisire bombă pentru mama Luizei Melencu

La cel mai recent termen din dosarul Caracal, Gheorghe Dincă i-a făcut o mărturisire mamei Luizei Melencu. Femeia l-a rugat să se uite în ochii ei și să îi răspundă la câteva întrebări.

”Am cerut permisiunea să vorbesc, el (Gheorghe Dincă, n.r.) era pe scaun, l-am întrebat dacă poate să mă privească în ochi, el m-a privit și i-am spus să recunoască dacă a ars fetele în butoi. A zis: «nu, doamnă».

A zis că în curtea lui nu s-a întâmplat absolut nimic, n-a fost picătură de sânge în casa lui, nu a fost os uman găsit în curtea lui, totul a fost o diversiune și tot ce a făcut a fost sub presiune”, a spus Monica Melencu, mama uneia dintre adolescentele dispărute.

Cazul Caracal. Mărturirisea bombă pe care i-a făcut-o Dincă mamei Luizei. Ce s-a întâmplat de fapt cu fetele. Cutremurător

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu fetele. Ce crede mama Luizei Melencu

În plus, Gheorghe Dincă i-a spus mamei Luizei Melencu ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu fiica ei și cu Alexandra Măceșanu.

”Monstrul din Caracal” a spus că cele două fete, care au intrat în mașina lui, l ocazie, crezând că vor ajunge în siguranță la destinație, i-au fost luate.

”A spus că fetele i-au fost luate. Spune mereu că de acel Buță Ștefan și acea Petruța, asta este diversiunea lui”, a mai povestit mama Luizei Melencu.

Însă, femeia, care speră ca, într-o zi, să își strângă din nou fiica în brațe, nu crede tot ceea ce i-a spus Gheorghe Dincă.

”Părerea mea e că nu știe cine i le-a luat. Dar el a zis că fetele nu sunt omorâte și el vrea să-și facă pedeapsa. Ultimele cuvinte pe care le-a spus a fost că o să cade capete mari dacă el spune adevărul”, a mai dezvăluit Monica Melencu.

Miercuri, Alexandru Cumpănașu a scris, pe pagina lui de Facebook, că Gheorghe Dincă a confirmat că nu le-a omorât pe cele două fete.

”NU am omorât pe nici o fată!”, “NU a curs o picătură de sânge în casa mea”, “Dacă spun mai multe acum vor cădea scaune multe” și “Anumiți politiști și procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”, a spus Gheorghe Dincă.

“M-au amenințat că dacă nu declar ca ei voi sfârși ca torționarul Vișinescu”, “Oasele de la mine din curte NU sunt de om” și “Vreau să mă văd cu avocatul familiei Alexandrei în penitenciar”, a adăugat ”monstrul din Caracal”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...