Cazul Caracal. Mărturia uluitoare a lui Gheorghe Dincă: ”Alexandra e în altă țară, patru inși au luat-o din casă”. Cine l-a dat de gol

Ana Anitoiu 29.09.2020, 17:14
Cazul Caracal. Mărturia uluitoare a lui Gheorghe Dincă: ”Alexandra e în altă țară, patru inși au luat-o din casă”. Cine l-a dat de gol

Gheorghe Dincă a făcut o mărturie uluitoare. El a spus, printre altele, că Alexandra Măceșanu se află în altă țară și că patru persoane au luat-o din casa lui.

Ce a spus Gheorghe Dincă despre Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit că s-a întâlnit, alături de un avocat, cu Gheorghe Dincă, la Penitenciarul Craiova. ”Monstrul din Caracal” a făcut mai multe dezvăluiri despre Alexandra Măceșanu.

În primul rând, Gheorghe Dincă a spus că nu a omorât-o și nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu. Adolescenta ar fi fost luată de alte persoane din curtea lui.

Dincă susține că atunci când s-a întors de la farmacia la care ar fi mers ca să cumpere o cremă pentru mâinile Alexandrei Măceșanu, adolescenta nu mai era în casa lui.

”Sunt 4 răpitori care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors nu mai era în casa mea. NU am nicio legătură cu baza Deveselu. NU cunosc pe cei din baza. Alexandra se află în altă țară, unde cei 4 făceau și fac trafic în mod obișnuit”, a spus Gheorghe Dincă.

”Monstrul din Caracal” ar fi precizat și despre ce țară ar fi vorba, dar Alexandru Cumpănașu și avocatul său au convenit să nu facă publică această informație.

Cazul Caracal. Mărturia uluitoare a lui Gheorghe Dincă: ”Alexandra e în altă țară, patru inși au luat-o din casă”. Cine l-a dat de gol

Cum s-ar fi comportat Alexandra Măceșanu, după ce a fost răpită

Gheorghe Dincă a spus și cum s-ar fi comportat Alexandra Măceșanu, după ce a răpit-o. ”Alexandra a fost foarte drăcoasă și luptătoare. NU a acceptat nimic din ce îi propuneam”, a spus el.

„Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pentru a face acele declarații.

Numai un prost poate să creadă că am ars-o pe Alexandra Măceșanu în acel butoi. Oasele au fost aduse de adevărații răpitori în seara de 25 și plantate în butoi. Cei 4 lucrează în rețea, împreună cu oameni din instituțiile statului”, a mai spus Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă ar fi dat și numele celor patru răpitori, dintre care unul ar avea legături la nivel înalt în București, unde și locuiește. Și numele acelor oameni din instituțiile statului ar fi fost divulgate de ”monstrul din Caracal”. Nici aceste informații nu au fost dezvăluite, însă, de Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă a mai spus că în cazul în care familia lui este implicată, atunci să plătească. ”Monstrul din Caracal” a spus că nu știe dacă familia lui are vreo legătură cu răpitorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...