Cazul Caracal. Mama Luzei Melencu, mesaj tulburător. Acuzele aduse autorităților

Redacția IMPACT / 09.04.2020, 08:48
Cazul Caracal. Mama Luzei Melencu, mesaj tulburător. Acuzele aduse autorităților

Mama Luizei Melencu a transmis un mesaj tulburător. În plină criză sanitară, rudele adolescentei care a dispărut cu un an în urmă de pe străzile din Caracal își plâng durerea. Nimeni nu știe, nici până în clipa de față, ce s-a întâmplat, cu adevărat, cu fata pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, ca pe Alexandra Măceșanu.

Cazul Caracal. Mama Luzei Melencu a transmis un mesaj tulburător

Mama fetei care avea 18 ani în clipa în care a dispărut fără urmă și-a exprimat neputința. În încercarea de-a găsi un răspuns în aces caz cumplit, Monica Melencu a făcut un apel, pe rețelele sociale. Femeia își dorește să fie făcută dreptate în cazul care a șocat România. Indiferent că în momentul de față autoritățile sunt blocate din cauza pandemiei, femeia crede cu multă tărie că va fi făcută dreptate. În acest sens, mama Luizei Melencu a transmis un mesaj tulburător, prin care a acuzat și “sistemul corupt”.

Cazul Caracal. Mama Luzei Melencu, mesaj tulburător. Acuzele aduse autorităților
Mama Luizei Melencu aduce acuzații grave autorităților. Fata răpită de Gheorghe Dincă a fost abuzată și de complicele său, Ștefan Risipițeanu

Monica Melencu și-a plâns disperarea, în încercarea de-a mobiliza iarăși forțele de ordine pentru găsirea unui răspuns legat de fetele de 18 și 15 ani. Aceasta a publicat câteva rânduri prin care și-a exprimat neputința, în mediul virtual. Mama fetei e disperată și din pricina faptului că și procesul lui Gheorghe Dincă a fost amânat, odată cu izbucnirea crizei sanitare cu noul virus.

Ce acuze aduce autorităților

“Doamne, ascultă aceste versuri și îndura-te de viața copiilor noștri și pedepsește acest sistem corupt care ne-a smuls copiii de lângă noi. Dacă era copilul uneia din persoanele care a instrumentat acest caz îl găseau imediat. Doamne, îndrumă-ne tu copiii să găsească o cale să scape. Luiza și Alexandra, o țară întreagă vă așteaptă, noi sperăm până la ultima forță!”, a fost mesajul dureros transmis de mama Luizei Melencu.

Cu o lună de zile în urmă, s-a aflat și că cel care i-a devenit complice lui Dincă, vecinul acestuia suferă de o boală grea. Ștefan Risipițeanu a primit diagnosticul de cancer la ficat, chiar în închisoare, și starea lui de sănătate era una precară. Totodată, bărbatul aflat în fază terminală a recunoscut că a abuzat-o la rândul lui pe fata sechestrată de către fostul mecanic auto din Caracal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI