Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu este la capătul puterilor. Ce veste i s-a dat zilele acestea: ”Statul român îşi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 16:59
Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu este la capătul puterilor. Ce veste i s-a dat zilele acestea: ”Statul român îşi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“

Cazul Caracal. Ce veste incredibilă a primit mama Alexandrei Măceșanu. Femeia este la capătul puterilor și își strigă durerea, cum poate. Ce se întâmplă acum cu familia fetei răpite de Gheorghe Dincă. Câți bani au fost forțați să plătească.

Cazul Caracal. Ce veste incredibilă a primit mama Alexandrei Măceșanu

Da. Se întâmplă în România. Scandal în sânul familia Alexandrei Măceșanu! Părinții tinerei sunt de-a dreptul revoltați de ceea ce se întâmplă. Mama fetei răpite de Gheorghe Dincă afirmă că pentru fiecare contestație făcută în „cazul Caracal” ea și soțul au fost amendați.

Miercuri, 21 octombrie, a avut loc primul termen în care Gheorghe Dincă a fost judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Audierea a avut loc la un an de la apariția cazului Caracal.

Părinții Alexandrei Măceșanu au primit cea mai neagră veste pe acest an. Tribunalul Dolj a respins însă cererea de disjungere, prin care cele două familii au cerut judecarea separată a cazurilor, susțin cei de la Spynews.

Motivul i-a lăsat fără replică pe părinții Alexandrei Măceșanu. Deoarece cele două fapte au fost săvârșite diferit, în cazul Luizei Melencu nu s-ar fi stabilit dacă este vorba de o asasinare.

Gheorghe Dinca le-a rapit pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu in 2019
Gheorghe Dinca le-a rapit pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu in 2019

Cazul Caracal. Ce spune mama Alexandrei Măceșanu despre decizia judecătorilor

Tudoriţa Măceşanu este mai mult decât indignată de ce i se întâmplă ei si tatălui Alexandrei. Cei doi părinți suferinzi, care și astăzi își plâng fiica pierdută, s-au ales cu o amendă din partea statului român. Din păcate, aceasta nu este prima dată când cei doi sunt sancționați.

Cazul Caracal. Ce spune mama Alexandrei Măceșanu despre decizia judecătorilor. Femeia susține că a primit o astfel de amendă, de fiecare dată când a depus o contestaţie în dosar. Valoarea acesteia este de 80 de lei, iar soțul a fost, de asemenea, sancționat cu aceeași sumă de bani. În total, părinții Alexandrei Măceșanu au de plătit 160 lei.

Durerea unei mame nu poate fi stăpânită. Resemnată, Tudorița Măceșanu a ținut să transmită un mesaj dur statului român, pe care îl acuză că batjocorește familiilor victimelor și „încurajează traficanții”.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Rușine țării noastre! Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

Urmăriți Impact.ro și pe