Cazul Caracal. Incredibil ce detalii noi apar de la familia fetei. ”Nu vrem să îl salvăm pe Dincă, dar asta s-a întâmplat”

Cazul Caracal capătă amploare iarăși, din pricina unor dezvăluiri. Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, este încarcerat încă de vara trecută. Perioada pandemiei l-a prins pe mecanicul auto din Caracal tot în spatele gratiilor, deși solicitase, alături de complicele său, arestul la domiciliu.

Cazul Caracal. Incredibil ce detalii noi apar de la familia fetei. ”Nu vrem să îl salvăm pe Dincă, dar asta s-a întâmplat”

Din câte se pare, Gheorghe Dincă este foarte aproape de-a scăpa de judecată. Fostul tinichigiu auto a fost trimis în luna ianuarie din acest an de lucruri foarte grave, pe numele său existând numeroase captete de acuzare. Însă, din pricina faptului că în România a izbucnit pandemia cu noul virus, procesul nu s-a mai desfășurat în mod normal. De aceea, ședințele au fost amânate, iar de curând s-a aflat că bărbatul acuzat de fapte șocante ar putea scăpa basma curată.

Reprezentantul legal al familiei Melencu a făcut o dezvăluire total neașteptată. Totodată, peste câteva zile, judecătorii Tribunalului Olt vor trebui să decidă dacă dosarul va fi trimis înapoi la DIICOT, pentru refacerea anchetei. Sau dacă va fi trimis în judecată. Din câte se pare, atât familia Alexandrei, cât și rudele Luizei, dar și cel acuzat de crimă au cerut ca această anchetă să fie refăcută.

Cazul Caracal. Incredibil ce detalii noi apar de la familia fetei. ”Nu vrem să îl salvăm pe Dincă, dar asta s-a întâmplat”

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că Dincă ar putea scăpa fără judecată

Cele două familii au solicitat, printre altele, ca Gheorghe Dincă să fie supus unui test poligraf, pentru aflarea adevărului. Mai mult, rudele victimelor au susținut că nu există suficiente dovezi care să demonstreze că adolescentele au fost ucise de mecanicul auto. La rândul lui, Dincă a susținut că au fost făcute presiuni asupra sa, încât să își recunoască faptele. Avocatul familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a dezvăluit că a solicitat instanței de judecată ca DIICOT să prezinte toate problele din dosar.

„Am verificat actele dosarului și am găsit niște adrese de înaintare a unor CD-uri care se referă la traseul lui Gheorghe Dincă în ziua dispariției Luizei. Dacă mergem pe acel traseu pe care l-au constatat experții de la Ministerul de Interne constatăm că traseul nu este cel pe care îl invocă Dincă. Traseul este cu totul altul. Deși procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pistă care nu avea niciun mijloc de susținere și au refuzat să caute fetele”, a transmis Carmen Obârșanu, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI