Cazul Caracal | Îmbrânceli violente la sediul DIICOT: cum s-a comportat familia lui Gheorghe Dincă cu jurnaliștii – VIDEO

Ciprian Ioana 22.08.2019, 12:15
Cazul Caracal | Îmbrânceli violente la sediul DIICOT: cum s-a comportat familia lui Gheorghe Dincă cu jurnaliștii – VIDEO

Incidente violente la sediul DIICOT. Soția lui Gheorghe Dincă și copiii acestuia au fost chemați pentru audieri, dar au existat incidente la intrare. Au avut loc îmbrânceli violente între familia lui Dincă și jurnaliștii prezenți la fața locului.

Soția lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis cu brutalitate două adolescente din Caracal, a fost chemată, joi, la audieri la sediul DIICOT. La intrarea în sediul DIICOT, jurnaliștii au cerut să stea de vorbă cu femeia.

În acel moment, însă, cei doi băieți ai bărbatului, prezenți și ei la sediul DIICOT, au intervenit și i-au îmbrâncit pe jurnaliști. Familia lui Gheorghe Dincă a încercat să țină departe presa și să împiedice captarea de imagini video.

Familia lui Gheorghe Dincă, agresivă cu jurnaliștii la sediul DIICOT

La sediul DIICOT au ajuns, joi, soţia lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, şi copiii acestora, doi bărbaţi şi o femeie, potrivit Mediafax. La intrarea în sediul DIICOT, membrii familiei au devenit violenți la vederea jurnaliștilor, care doreau să pună întrebări.

Au avut loc îmbrânceli, iar copiii lui Gheorghe Dincă au încercat să-i împiedice pe jurnaliști să filmeze scenele. Nici soţia lui Gheorghe Dincă şi nici copiii acestora nu au vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii prezenţi la sediul DIICOT.

Copiii femeii i-au dat la o parte pe ziariştii şi camermanii aflaţi la sediul central DIICOT, pentru a putea intra în clădire.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a susținut că soția lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, ar cunoaște mai multe detalii și ar putea să dea mai multe informații în acest caz. Avocatul sugera că femeia știe mai multe decât spune, motiv pentru care a cerut audierea ei.

Ancheta e condusă, în acest caz, de procurorii DIICOT, cei care decid pe cine vor să audieze și când e momentul să fie chemate mai multe persoane la audieri. Între timp, ancheta din teren continuă la Caracal, acolo unde gospodăria lui Gheorghe Dincă e scanată cu un aparat care, miercuri, a rămas fără baterie și care a fost reparat abia joi.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe