Cazul Caracal. Dezvăluiri șocante de la familia Luizei despre ce ar fi făcut, de fapt, Alexandru Cumpănașu

Redacția IMPACT 04.08.2020, 12:41

La mai bine de un an de la dispariția unei din fetele care au fost răpite, abuzate și ucise de Gheorghe Dincă, cazul Caracal scoate la iveală permanent detalii care accentuează tot mai mult ineficiența autorităților de a gestiona întreaga situație. De această dată, bunicul Luizei Melencu vine cu noi acuzații.

Cazul Caracal. Continuă seria acuzațiilor grave către Alexandru Cumpănașu

Acuzațiile pe care le aduce Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu amplifică și mai mult conflictul dintre familia sa și Alexandru Cumpănașu, unchiul celeilalte victime, Alexandra Măceșanu. Bătrânul susține că Alexandru Cumpănașu nu este decât un „profitor al sistemului”, interesat doar de propria imagine, nu și de ce s-a întâmplat în realitate cu soarta celor două adolescente.

„UN PROFITOR AL SISTEMULUI, PE CARE L-A INTERESAT NUMAI IMAGINEA LUI. DECI S-AU FACUT JOCURI, PE NOI, FAMILIA LUIZEI, NE INTERESEAZA CE S-A INTÂMPLAT IN REALITATE, NU VREM BANI, FUNCTII, PRECUM IOHANNIS I-A RASPLATIT PE COMPLICI ÎN CAZUL LUIZA”, a scris Stelian Iordache pe o reţea de socializare despre Alexandru Cumpănaşu.

Nu este primul episod în care bunicul Luizei îl acuză pe Cumpănașu. În urmă cu câteva zile, bărbatul făcea referire la banii spălați de fostul prezidențiabil prin intermediul ONG-urilor sale.

„AGENTUL 007 CARE STIE TOT, DAR NU SPUNE NIMIC CONCRET”, “RUSINE ACELOR ACADEMII CARE AVEAU CU TOTUL ALT ROL DE A SPALA BANI PUBLICI PRIN ONG-URILE LUI CUMPANASU!” sau “SPUNE-LE CETATENITOR CÂTI BANI AI PUTUT SA FURI DIN BANUL PUBLIC, LAUTARULE” sunt câteva din mesajele critice postate de Stelian Iordache, potrivit cancan.ro.

Reamintim cititorilor că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.

Urmăriți Impact.ro și pe