Cazul Caracal | Descoperirea din mașina lui Gheorghe Dincă ce complică și mai tare ancheta: ce s-a găsit acolo

Alexandru Ioanid 20.08.2019, 10:35
Cazul Caracal | Descoperirea din mașina lui Gheorghe Dincă ce complică și mai tare ancheta: ce s-a găsit acolo

Cazul crimelor oribile ce ar fi fost comise la Caracal de Gheorghe Dincă e departe de a fi rezolvat. Anchetatorii au descoperit în mașina bărbatului noi probe care, contrar așteptărilor, complică și mai tare ancheta și îi îndepărtează pe procurori de aflarea adevărului.

De aproximativ o lună de zile, criminaliști, procurori și polițiști cercetează la milimetru gospodăria lui Gheorghe Dincă din Caracal. Acolo se crede că au avut loc cele două crime oribile despre care însuși Gheorghe Dincă declara că le-a comis.

Numai că nu este totul atât de simplu. Chiar dacă bărbatul susține că le-a ucis pe cele două adolescente, probele și informațiile adunate de la fața locului nu confirmă de fiecare dată acest lucru. Mai mult, procurorii au fost trimiși deseori, intenționat sau nu, pe piste greșite.

Acum, pe lângă perchezițiile efectuate în perimetrul casei lui Dincă și în împrejurimi, anchetatorii au hotărât să demonteze și mașina bărbatului în vârstă de 66 de ani. Noile obiece descoperite acolo complică și mai tare situația.

Ce s-a găsit în mașina lui Gheorghe Dincă

Cum decurge, de fapt, anchetarea lui Gheorghe Dincă: „Nu a indicat el locul unde să fie săpat”

Procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză după ce au demontat mașina lui Gheorghe Dincă în căutare de noi probe. Inițial, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel despre care mama Alexandrei Măceșanu a spus că aparține fiicei sale.

Acum, anchetatorii au mai descoperit încă un cercel și o poșetă albastră. Noile obiecte găsite acolo nu fac lumină în acest caz, ba dimpotrivă.

Asta pentru că atât mama Luizei, cât și mama Alexandrei nu au recunoscut aceste obiecte ca fiind ale fiicelor lor. În aceste condiții, se conturează tot mai mult posibilitatea să existe și o a treia victimă.

Mai ales că rămășițele osoase descoperite în pădure nu au putut fi expertizate pentru că erau prea arse. Astfel, nu s-a putut stabili ADN-ul. 

Noile obiecte descoperite în mașina lui Gheorghe Dincă, cercelul și poșeta albastră, au fost trimis la expertiză. Rezultatul ADN va spune dacă acestea aparțin sau nu celor două fete sau provin de la o a treia victimă.

Mai ales că rămâne încă deschisă posibilitatea ca bărbatul să fie un criminal în serie.

Urmăriți Impact.ro și pe