Cazul Caracal. Decizie de ultimă oră luată de judecătorii Curții de Apel Craiova! Ce urmează să se întâmple cu Dincă

Redacția IMPACT 30.09.2020, 16:42
Cazul Caracal. Decizie de ultimă oră luată de judecătorii Curții de Apel Craiova! Ce urmează să se întâmple cu Dincă

Procesul cazului Caracal intră, dacă nu vor mai exista alte opreliști, în linie dreaptă, deoarece Curtea de Apel Craiova a respins contestațiile formulate atât de inculpatul Dincă, cât și de părinții fetelor ucise și a decis că dosarul poate fi judecat. Vezi mai jos care sunt ultimele vești în anchetă și ce decizie au luat, azi, magistrații Curții de Apel Craiova!

Cazul Caracal. Judecătorii au respins, astăzi, contestațiile formulate

Astăzi, 30 septembrie, judecătorii Curții de Apel Craiova au decis că atât contestaţiile formulate de inculpatul Gheorghe Dincă, cât și cele formulate de partea civilă Tudoriţa şi Ion Măceşanu, părinţii Alexandrei, respectiv Monica Melencu şi Stelian Iordache, mama şi bunicul Luizei Melencu sunt nefondate și că dosarul poate fi judecat.

„Respinge contestaţiile formulate de contestatorul inculpat Dinca Gheorghe şi  de către contestatoarele părţi civile, Măceşanu Tudorita, Măceşanu Ion, Melencu Monica şi Iordache Stelian împotriva încheierii nr. 21 din 03.06.2020 pronunţată de Tribunalul Olt în dosarul 54/104/2020/a1 ca nefondate.

Obligă fiecare contestator la plata unei sume de 80 lei cu titlul de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă”, se menţionează în minuta instanţei.

Unchiul Alexandrei Măceșanu a reacționat virulent pe Facebook după aflarea veștii că nici dosarul nu se întoarce la procurori și în plus, contestatarii sunt obligați la plata sumei de 80 de ron, cheltuieli judiciare.

Cazul Caracal. Durere de nedescris pentru mama Alexandrei
Cazul Caracal. Durere de nedescris pentru mama Alexandrei

„ASTĂZI ‼DECIZIE PT UMILIRE TOTALĂ!‼ Dupa toate cele aflate în ultimele luni de zile, inclusiv ieri, Curtea de Apel Craiova a executat ORDINUL‼Dosarul NU se intoarce la parchet, ne respinge toate solicitările și ne OBLIGA la plata de 80 ron‼Ultima parte este mai mult asa pt a ne UMILI….Să ni se arate că nu contează ADEVĂRUL ci ceea ce vrea SISTEMUL‼! Această decizie a instanței este o RUȘINE‼

NU cunosc precedent în care atât VICTIMELE cât și AGRESORUL sa ceară retrimiterea dosarului pt readministrarea probelor și să fie REFUZATĂ în camera preliminară…‼DREPTATEA A MURIT ÎN ROMÂNIA și nu mai contează ce credem sau ce probăm noi‼Pregătiți-vă de SCLAVAGISM!!!”, a scris unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Contestatarii ceruseră întoarcerea dosarului la procurori pentru refacerea probatoriului, considerându-se, şi de o parte şi de cealaltă, că nu sunt suficiente dovezi care să susţină acuzele formulate.

Urmăriți Impact.ro și pe