Cazul Caracal. Decizie cutremurătoare a bunicului Luizei. Ce face pentru ca autoritățile să se ocupe de găsirea nepoatei

Iancu Andreea 26.10.2020, 16:18
Cazul Caracal. Decizie cutremurătoare a bunicului Luizei. Ce face pentru ca autoritățile să se ocupe de găsirea nepoatei

Durerea din sufletul familiilor celor două tinere din Caracal nu poate fi alinat de nimic. În încercarea de a grăbit autoritățile să acționeze în căutarea Luizei Melencu, bunicul fetei a luat o decizie dramatică. La un an și jumătate de la dispariția tinerei, procesul încă nu s-a finalizat.

Bunicul Luizei Melencu a luat o decizie cutremurătoare

Familia fetei este disperată să afle ce s-a întâmplat cu Luiza, după ce în urmă cu un an și jumătate a dispărut. Procesul, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este departe de a fi finalizat, astfel că bunicul Luizei Melencu a decis să intre în greva foamei pentru a atrage atenția autorităților.

Ancheta este în desfășurare, mai ales după ce în luna august a anului 2019, un cont de socializare al Luizei a devenit activ peste noapte. Din păcate, ritmul este unul extrem de lent, iar bunicul Luizei a decis să facă acest gest cutremurător pentru a grăbi finalizarea cazului.

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a spus bărbatul, conform spynews.ro.

Bunicul Luizei Melencu a hotărât să intre în greva foamei
Bunicul Luizei Melencu a hotărât să intre în greva foamei

Gheorghe Dincă a amânat ancheta

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie 2019, în timp ce Alexandra Măceșanu suna la 112 pentru a anunța că a fost răpită. În urma anchetei, polițiștii au decis arestarea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției celor două tinere. Deși bărbatul a mărturisit inițial că le-a ucis pe cele două tinere, el a susținut ulterior că una dintre ele ar fi fost în viață. Astfel, potrivit declarațiilor sale, care dau de înțeles că nu a acționa singur, una dintre tinere a fost scoasă din țară.

Însă, la ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să amâne ancheta. Motivul a fost faptul că nu a studiat cu atenție dosarul, potrivit celor spuse de bunicul Luizei.

„A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”, a spus bunicul Luizei.

Deocamdată, ancheta privind dispariția celor două adolescente din Caracal urmează cursul firesc, în ciuda ritmului încet cu care se desfășoară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...