Cazul Caracal. Ce fel de viață are sora Alexandrei Măceșanu la un an de la dispariția adolescentei

Iancu Andreea 22.06.2020, 17:42

Familia Măceșanu trăiește clipe dificile. După ce fiica cea mare, Alexandra, a dispărut, acum mezina cuplului trebuie să respecte o serie de reguli. Părinții Alexandrei Măceșanu sunt îngroziți la gândul că și micuța ar putea păți ceva. Astfel, aceștia au stabilit cum trebuie să decurgă viața minorei.

Familia Măceșanu, zdrobită de durere

Acum aproximativ un an, Alexandra Măceșanu suna la 112 pentru a anunța că a fost răpită și sechestrată, violată și bătută de un individ de 60 de ani. Totuși, trei zile le-au luat autorităților să descopere locația sa. Fata de 16 ani nu a mai fost găsită la fața locului în cadrul descinderii. Cu toate acestea, în casă a fost găsit criminalul, Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că a violat-o și omorât-o pe tânără. Ulterior, el ar fi ars-o într-un butoi metalic. Resturile găsite în butoiul cu pricina a confirmat faptul că rămășițele aparțineau tinerei.

 

Sora mai mică a Alexandrei Măceșanu, mereu însoțită
Sora mai mică a Alexandrei Măceșanu, mereu însoțită

Sora Alexandrei, deplasări numai însoțită

De aproape un an de zile familia Alexandrei trăiește o dramă. Durerea părinților săi este fără margini și sunt atât de speriați, încât au optat pentru măsuri drastice. Irina, sora mai mică a Alexandrei Măceșanu, nu are voie să părăsească locuința fără să fie însoțită.

De fiecare dată când mezina de 11 ani trebuie să meargă la școală sau la antrenamentele de fotbal feminin ori meditații, tatăl său o însoțește. De asemenea, chiar și la magazin, copila merge împreună cu mama ei. În cazurile în care merge la joacă, Irina are voie să plece doar împreună cu verișoara sa mai mare. Tatăl micuței a mărturisit că încearcă să își protejeze fata pe cât posibil.

Da, o protejăm cât se poate de mult. Este foarte vulnerabilă în această perioadă și încercăm să îi fim mereu alături.

A aflat de moartea surorii de la televizor

Irina nu a știut de la început de incidentul surorii sale. Familia Măceșanu i-a ascuns faptul că sora sa mai mare a fost răpită, violată și ucisă. Părinții i-au spus Irinei că Alexandra este plecată într-o călătorie mai lungă și că se va întoarce la un moment dat. Deși au vrut să o protejeze, Irina a aflat despre sora sa de la TV. Aceasta a suferit un șoc după vestea dramatică și a avut nevoie de multe ședințe la psiholog pentru a-și reveni.

 

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...