Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu nu renunță. De ce îi acuză pe operatorii de la 112

Rădulescu Valentin 28.04.2020, 21:34
Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu nu renunță. De ce îi acuză pe operatorii de la 112

Alexandru Cumpănașu face noi acuzații la adresa operatorilor de la 112. După 9 luni de la întâmplarea evenimentului familia Alexandrei este încă îndurerată, dar nu vor să se lase până când aceștia nu află, de fapt, adevărul.

Alexandru Cumpănașu nu renunță

De la apelul la 112 pe care Alexandra Măceșanu la făcut chiar din casa lui Gheorghe Dincă, au trecut 9 luni. De la acel moment au apărut mai multe controverse între familiile fetei și autoritățile. Nici până în momentul de față nu se știe concret unde au dispărut fetele familiilor îndurerate. Au urmat multe demiterii și detalii halucinante, iar agresorul a fost băgat după gratii. După toate acestea însă, familia Alexandrei încă suferă, iar Alexandru Cumpănașu a publicat din nou un mesaj la adresa autorităților.

„O vrem doar pe Alexandra înapoi și ADEVĂRUL‼️ 9 luni de COȘMAR‼️9 luni în care un Sistem odios ne-a mințit și a lansat teorii SF‼️ 9 luni în care m-am luptat SINGUR cu un sistem putred‼️9 luni de durere, deznădejde, speranță, agonie și extaz‼️ 9 luni de amenințări, intimidari, trădări și manipulări la adresa familiei mele și a mea‼️ 9 luni în care operatorii de la 112 nu au pățit nimic‼️ 9 luni în care politia și procurorii au fost puși înapoi în funcție”, a scris Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpănașu s-a remarcat prin declarații dure în spațiul public
Alexandru Cumpănașu s-a remarcat prin declarații dure în spațiul public

Nu e prima oară când acuză operatorii

Cumpănașu nu e la prima acuzație pe care o aduce operatorilor de la 112. Acesta spunea, nici mai mult nici mai puțin, decât că există o legătură între clanurile interlope și oamenii care deservesc acest număr de urgență în județul Olt.

”Cei de la 112 nu au fost chemați la audieri. Sunt oameni care au legături cu interlopii și care ar fi putut lămuri ce s-a întâmplat, de fapt. Trebuie să fie dați afară și chemați la Parchet de urgență. Sunt oameni care nu și-au făcut deloc datoria și care trebuie să plătească pentru asta”, a fost declarația lui Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe