Caz cutremurător! Cine este fotbalistul care și-a omorât băiețelul de 5 ani. Declarații absolut șocante

Marian Cărăvan 10.05.2020, 17:15
Caz cutremurător! Cine este fotbalistul care și-a omorât băiețelul de 5 ani. Declarații absolut șocante

Un caz cutremurător s-a produs în plină pandemie. Un fotbalist a recunoscut că și-a omorât fiul în vârstă de 5 ani, deși inițial a încercat să elimine orice suspiciune.

Declarații șocante ale fotbalistului care și-a omorât băiețelul de 5 ani

Fapta de neimaginat s-a produs în Turcia, într-un spital din orașul Bursa.Pentru că fiul său în vârstă de 5 ani prezenta simptome de tuse și febră ridicată, fotbalistul Cevher Toktaș l-a internat pe micuț la un spital din Bursa. Însă în spital nu a rămas doar copilul, ci și tatăl acestuia, întrucât medicii i-au carantinat pe amândoi, considerând că simptomele erau cele specifice coronavirusului. Astfel că și fotbalistul lui Bursa Yildirimspor, o echipă din ligile inferioare din Turcia, a rămas în spital. De aici și până la tragedie nu a fost decât un pas. La scurt timp de la internare, Toktaș i-a chemat de urgență pe medici și le-a spus că băiatul său avea dificultăți în a respira. Cu toate eforturile medicilor de a-l salva pe băiețelul lui Toktaș, acesta avea să fie declarat mort după două ore.

Nimeni nu bănuia că în spatele morții copilului se ascundea o faptă abominabilă, pe care fotbalistul a încercat să o ascundă. Mai ales că autoritățile au considerat că moartea s-a produs din cauze naturale. Cuprins probabil de remușcări, Cevher Toktaș s-a prezentat la poliție pentru a-și recunoaște crima.

„L-am presat cu o pernă în timp ce stătea pe spate. Timp de 15 minute am făcut asta. Fiul meu se chinuia în tot acest timp. După ce a încetat să se miște am ridicat perna și am stricat la doctori, ca să elimin suspiciunile. Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam”, a spus Cevher Toktaș, care a fost imediat arestat și pus sub acuzare pentru crimă.

Riscă să-și petreacă restul zilelor după gratii

Cevher Toktaș s-a născut pe 13 septembrie 1987, la Malatya, în Turcia, și joacă la Bursa Yildirimspor din 21 august 2019. Fapta sa, care a atras oprobriul opiniei publice i-ar putea aduce o sentință grea, închisoarea pe viață. Astfel, la 32 de ani și viața lui Toktaș ar putea lua sfârșit, dar nu în modul în care s-a încheiat cea a fiului său cel mic, Kasim.

„Stăteam în casa mea cu soția mea în seara zilei de 4 mai, m-am gândit la ce se întâmplă și deodată m-am simțit inconfortabil. I-am spus soției mele:„ Am ceva de lucru” și am mers la secția de poliție și am povestit incidentul”, a dezvăluit Cevher Toktaș.

Fotbalistul a evoluat mai mult în ligile inferioare din Turcia, postul său fiind cel de mijlocaș.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe