Catinca Roman, marcată de relația cu tatăl său vitreg. Gestul făcut de Petre Roman a afectat-o profund. „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Andrei Simion 21.03.2023, 12:19
Catinca Roman, marcată de relația cu tatăl său vitreg. Gestul făcut de Petre Roman a afectat-o profund. „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Catinca Roman a dezvăluit cum a fost marcată de relația cu tatăl său vitreg. Un gest pe care l-a făcut Petre Roman a afectat-o profund. Sora Oanei Roman a spus despre fostul prim-ministru al României că s-a comportat ca un adolescent egoist.

Catinca Roman, despre tatăl ei vitreg

Catinca Roman, n vârstă de 55 de ani, a avut o relație extrem de strânsă cu tatăl ei biologic, care a murit anul trecut, la vârsta de 90 de ani. Însă, în ceea ce îl privește pe tatăl ei vitreg, Petre Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman are unele nemulțumiri profunde.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana.

Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva”, a spus Catinca Roman, potrivit cancan.ro.

Catinca Roman
Catinca Roman

Catinca Roman, despre sora ei

De asemenea, Catinca Roman a spus că sora ei, Oana Roman, repetă un tipar familial toxic. Ea a precizat că în ciuda tensiunilor din relația lor, chiar ține la sora ei, pe care a descris-o drept inteligentă, amuzantă și foarte muncitoare.

Catinca Roman a precizat că părinții lor nu au lucrat suficient la apropierea lor, ba dimpotrivă. Fără să își dorească să facă vreun reproș, ci doar o constatare, ea a adăugat că deși neintenționat, unele dintre acțiunile lor au dus la actuala situație.

Catinca Roman a mai spus că își dorește ca Oana Roman să depășească acest moment din viața ei și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Ea a adăugat că, din punctul ei de vedere, sora ei are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe