Catinca Roman îi dă replica surorii sale după ce Oana a acuzat-o că nu petrece destul timp cu mama lor. „E problema ei”

Badea Violeta 03.02.2023, 09:09

Catinca Roman, din nou în scandal cu sora sa, Oana, care, de curând, a acuzat-o că nu dorește să mai meargă să o viziteze pe mama lor, Mioara Roman, în centrul de recuperare în care se află aceasta. Sora influenceriței a răbufnit la auzul acestor vorbe și a decis să facă o declarație pentru a lămuri lucrurile.

Catinca și Oana Roman sunt din nou la cuțite

Oana Roman traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Zilele trecute, influencerița a anunțat despărțirea de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. În plus, vedeta trebuie să aibă grijă de mama sa, Mioara Roman, care are o vârstă înaintată și mai multe probleme de sănătate.

În prezent, fosta soție a lui Petre Roman se află într-un centru de recuperare, iar Oana o vizitează ori de câte ori are ocazia. În schimb, Catinca Roman nu și-ar mai fi văzut mama de șase luni de zile, cel puțin asta susține fosta parteneră a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturisit acest lucru chiar pe rețelele sociale, acolo unde le povestește frecvent fanilor prin ce trece.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei.

Din punctul meu de vedere orice fel de comunicare s-a încheiat, iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma Jihad după aceste cuvinte spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”!

Catinca Roman
Catinca Roman

Care a fost reacția Catincăi?

Catinca Roman a reacționat după cele spuse de sora sa, Oana. Aceasta a spus că nu și-a mai vizitat mama, deoarece a fost foarte afectată din pricina faptului că și-a pierdut tatăl.

„Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman, potrivit Spynews.ro.

Citește și Secretul din viața lui Petre Roman a ieșit la iveală. Motivul pentru care Oana Roman nu a vorbit cu el ani de zile!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...