Catinca Roman îi dă replica surorii sale după ce Oana a acuzat-o că nu petrece destul timp cu mama lor. „E problema ei”

Badea Violeta 03.02.2023, 09:09

Catinca Roman, din nou în scandal cu sora sa, Oana, care, de curând, a acuzat-o că nu dorește să mai meargă să o viziteze pe mama lor, Mioara Roman, în centrul de recuperare în care se află aceasta. Sora influenceriței a răbufnit la auzul acestor vorbe și a decis să facă o declarație pentru a lămuri lucrurile.

Catinca și Oana Roman sunt din nou la cuțite

Oana Roman traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Zilele trecute, influencerița a anunțat despărțirea de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. În plus, vedeta trebuie să aibă grijă de mama sa, Mioara Roman, care are o vârstă înaintată și mai multe probleme de sănătate.

În prezent, fosta soție a lui Petre Roman se află într-un centru de recuperare, iar Oana o vizitează ori de câte ori are ocazia. În schimb, Catinca Roman nu și-ar mai fi văzut mama de șase luni de zile, cel puțin asta susține fosta parteneră a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturisit acest lucru chiar pe rețelele sociale, acolo unde le povestește frecvent fanilor prin ce trece.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei.

Din punctul meu de vedere orice fel de comunicare s-a încheiat, iar azi sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma Jihad după aceste cuvinte spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. „Nu mai vreau să am legătură niciodată cu ea”!

Catinca Roman
Catinca Roman

Care a fost reacția Catincăi?

Catinca Roman a reacționat după cele spuse de sora sa, Oana. Aceasta a spus că nu și-a mai vizitat mama, deoarece a fost foarte afectată din pricina faptului că și-a pierdut tatăl.

„Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a spus Catinca Roman, potrivit Spynews.ro.

Citește și Secretul din viața lui Petre Roman a ieșit la iveală. Motivul pentru care Oana Roman nu a vorbit cu el ani de zile!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...