Câți frați și câți verișori are Lidia Buble. Imagini nemaivăzute cu familia artistei! Foto

Elena Avramescu 12.09.2020, 13:55

Probabil că nu există român care să nu fi auzit măcar o dată de Lidia Buble sau vreo piesa interpretată de ea. A muncit mult ca să ajungă în punctul în care este azi, fiind considerată una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi din țară. Mai ales că dintotdeauna a avut alături familia, care a sprijinit-o necondiționat. Și nu putem spune că are puține rude, din contră, numărul este uriaș.

Câți frați și câți verișori are Lidia Buble

Oricât de necrezut ar părea, Lidia Buble are 22 de nepoți și 354 de verișori. Nu, nu este o glumă, chiar ea a făcut această mărturisire în timpul unui interviu. Lidia a a crescut la Deva, într-o familie cu 11 copii, fiind a patra născută. Cel mai mare dintre frații săi are 37 de ani, iar cel mai mic, 11 ani.

Indiferent de micile divergențe care apar, ca în orice familie, Lidia Buble a mărturisit recent că familia reprezintă pilonul esențial care îi ghidează viața și că apelează oricând la tatăl său pentru un sfat sau pentru o vorbă bună. Mai mult, artista spune că niciodată nu a primit nicio vorbă grea din partea familiei sale.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a povestit vedeta într-un interviu acordat publicației VIVA.

Cati frati si cati verisori are Lidia Buble
Cati frati si cati verisori are Lidia Buble

Lidia Buble, supărată pe surorile sale

Artista, în vârstă de 27 de ani, a transmis un mesaj în urmă cu scurt timp pe Instagram, după ce s-a supărat pe toate surorile sale pentru că nu au luat-o și pe ea în vacanță cu ele.

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi … este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci … eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...