Câți copii mai vrea să facă Cristi Borcea. ”După aceea, gata, mă retrag la carapace”

Nicu Stan, Alexandra Chiric 18.04.2021, 20:02

Câți copii mai vrea să facă Cristi Borcea. Fostul patron dinamovist a spus ce planuri de viitor are. ”După aceea, gata, mă retrag la carapace”.

Cristi Borcea vrea să își scrie autobiografia. Incredibil cum se va numi cartea

S-a aflat câți copii mai vrea să facă Cristi Borcea. Fostul Dinamovist promite că după asta se ”retrage”. Cristi Borcea a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Mircea Dinescu-”Poezie și delicatețuri”, difuzată de Prima TV.

Într-un cadrul deosebit, pe malul Dunării, omul de afaceri a spus tot. A făcut confesiuni surprinzătoare despre planurile pe care le are și a spus că își mai dorește un copil cu soția cu care este acum.

Cristi Borcea mai vrea un copil cu Valentina Pelinel
Cristi Borcea mai vrea un copil cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea mai vrea doar un copil

”Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a spus Cristi Borcea.

Cristian Borcea are 9 copii, cu patru femei diferite, dintre care trei cu actuala soție, Valentina Pelinel. Cu fostul manechin îi are pe Milan (5 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria, de 2 ani.

Ce cadou i-a adus Cristi Borcea lui Mircea Dinescu

Cristi Borcea nu a venit cu mâna goală în emisiunea lui Mircea Dinescu, i-a adus acestuia cadou o carte pe care el a citit-o în pușcărie. A sugerat astfel că  vrea să scape de toate amintirile legate de pușcărie.

”Uite, din partea mea, v-am adus Paul Valery și Plutarh (scriitor și moralist grec, din secolul I, n.r.). De unde le am? De la pușcărie. Cu ce puteam să-mi ocup timpul acolo?! Acum, încep să mai dau din ele, ca să nu-mi aduc aminte de acele momente. Mai schimbam cărți între noi, citeam, citesc și acum, mai ales că am probleme mari cu somnul, din cauza traumelor din pușcărie și de când am pierdut campionatul cu Dinamo în 2009. Aveam voie doar o oră la aer „acolo”, în rest 23 de ore eram doar înăuntru. Copiii m-au ținut viu cât am fost închis, m-au ținut antrenat. Pe ultimii patru, i-am conceput cât timp eram la închisoare”, a mai povestit Cristi Borcea.

Ce i-a pregătit de mâncare Mircea Dinescu lui Cristi Borcea

De partea cealaltă, Mircea Dinescu i-a pregătit lui Cristi Borcea un ficat de vițică. Acest preparat este o delicatesă în Paris, Franța, și costă 25 de euro kilogramul, în timp ce în România se vinde cu doar 2 euro kilogramul.

În atmosferă boierească creată de Mircea Dinescu, invitatul Cristi Borcea mai facut o dezvăluire. Îşi doreşte să scrie o carte autobiografică. ”În 4 ani de puşcărie am făcut 4 copii“, i-a spus Cristi Borcea lui Mircea Dinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe