Câţi bani vor da „pe masă” invitaţii la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc şi cine îi va cununa

Cristian Cojocaru, George Capoeanu 31.07.2021, 16:21
Câţi bani vor da „pe masă” invitaţii la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc şi cine îi va cununa

Jucătoarea de tenis se pregătește să aducă relația cu logodnicul ei, Toni Iuruc, la următorul stadiu: căsătoria. Astfel, nunta Simonei Halep se apropie cu pași rapizi iar acum, celebrul cuplu se decid asupra invitaților precum și a părinților spirituali.

Nunta Simonei Halep este tot mai aproape

Relația dintre cei doi pare să se îndrepte spre următorul nivel, într-un mod armonios. Dacă anterior, mulți credeau că cei doi s-au căsătorit în secret, de fapt, petrecerea era dată doar pentru a aniversa logodna sportivei cu Toni Iuruc. Ulterior, jucătoarea de tenis a afirmat în cadrul unui interviu că petrecerea a fost una restrânsă și nu a fost vorba de o nuntă secretă.

Totodată, aceasta a adăugat că, de fapt, se pregătește de nuntă și că își dorește o familie minunată alături de logodnicul ei.

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… S-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a spus Simona Halep.

Dacă data nunții momentan este necunoscută, cei doi ar urma să aibă mai multe perechi de nași. După cum arată ProSport, Dani Caramihai ar fi unul dintre nații aleși de către Simona Halep, fiind însoțit de Andreea Marin, despre care se spune că ar avea o relație cu omul de afaceri.

nunta simonei halep
Simona Halep a fost foarte emotionata cand a fost ceruta in casatorie de Toni Iuruc

Cât va fi prețul darului de nuntă

Cei doi formeaz un cuplu din anul 2018, iar jucătoarea de tenis este foarte fericită. Totodată, a afirmat că în momentul în care a fost cerută în căsătorie a avut parte de momente foarte emoționante.

„A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă  bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte frumos din viața mea”, a spus Simona Halep, în luna iunie a acestui an.

Ziare.com a aflat cât vor plăti invitații pentru nuntă, astfel că aceștia vor trebui să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 300 și 500 de euro.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 si 500, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezența la un eveniment special din viața fiecărui om. Dacă ești rudă cu acea persoana care se căsătorește este obligatoriu să participi la sărbătoare, la petrecere”, a spus pentru Ziare.com o persoană din apropierea Simonei Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe