Câți bani scoate Bianca Drăgușanu din buzunar pentru împăcarea cu Alex Bodi. Fanii au rămas uimiți când au aflat ce se petrece

Redacția IMPACT 02.04.2020, 11:40
Câți bani scoate Bianca Drăgușanu din buzunar pentru împăcarea cu Alex Bodi. Fanii au rămas uimiți când au aflat ce se petrece

După ce au divorțat cu scandal, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să-și mai acorde încă o șansă. Însă, se pare că această împăcare o costă pe iubita lui Alex Bodi. Vedeta trebuie să suporte cheltuielile de judecată.

Bianca Drăgușanu plătește împăcarea cu Alex Bodi

Cei doi au depus actele de divorț pe data de 10 martie, iar la scurt timp Bianca l-a reclamat pe Bodi la poliție pentru faptul că ar fi fost agresiv cu ea. Între timp au decis să îngroape securea răboiului și să o ia de la început. În acest sens, blondina recunoaște că Bodi a făcut primul pas. Cei doi au anunțat public că sunt fericiți împreună și că intenționează să-și oficializeze din nou relația.

bianca dragusanu, alex bodi, impacare, bani
Bianca Drăgușanu plătește împăcarea cu Alex Bodi

Judecătoria Buftea a dat o sentință acum două zile în ceea ce privește scandalului pe care Bianca și Alex care s-a încheiat cu un ordin de protecție pentru blondină. Dar, Bianca și-a retras cererea având în vedere faptul că s-a împăcat cu fostul soț. Drept urmare, Biancăi Drăgușanu o sumă destul de importantă de bani din buzunar pentru a plăti toate cheltuielile de judecată.

Așadar, Bianca Drăgușanu trebuie să-i plătească onorariul avicatului din oficiu desemnat pentru Alex Bodi suma de 250 de lei, iar martorului suma de 24,63 lei pentru deplasare.
„Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor. Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare (…)”, se arată în hotărârea instanței.
Urmăriți Impact.ro și pe