Câţi bani primeşte fosta soţie a lui Reghecampf de la antrenor. Femeia nu a fost deloc mulţumită de sumă

Andrei Cezar 14.10.2021, 12:31
Câţi bani primeşte fosta soţie a lui Reghecampf de la antrenor. Femeia nu a fost deloc mulţumită de sumă

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana, de care antrenorul lui CSU Craiova s-a despărțit în urmă cu aproape 15 ani, este nemulțumită de suma pe care ”Reghe” i-o plătește în fiecare lună sub formă de pensie alimentară pentru fiul lor. Aceștia au împreună un băiat în vârstă de 20 de ani.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, nemulțumită de suma pe care o primește de la antrenor

Înainte de a se însura cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit o dată. Antrenorul a cunoscut-o pe Mariana într-un bar din Târgoviște, acolo unde lucra femeia. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, între 1994 şi 2007. Au avut doi copii, o fetiţă care s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă, şi un băiat, Luca, acum în vârstă de 20 de ani, scrie cancan.ro.

Mariana Pfiffer, locuiește acum în Germania, în localitatea Cottbus, acolo unde Laurențiu Reghecampf a activat pe vremea când era jucător. Femeia, de profesie inginer, și-a deschis în urmă cu șase ani un salon de înfrumusețare, iar printre serviciile pe care le oferă clinca sunt: tratamente anti-aging, lifting al genelor, masaj, epilare, make-up, manichiură, etc.

Laurențiu și Mariana s-au despărțit în 2007, iar cel care a decis că trebuie să divorțeze a fost antrenorul. El și-a anunțat soția la telefon că își dorește să meargă pe drumuri separate. Mariana a povestit acest episod în urmă cu câțiva ani.

Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ” -Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună”. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim”, a declarat Mariana Pfiffer în urmă cu câțiva ani.

Ulterior, Reghecampf a fost obligat de magistrați să plătească pensie alimentară pentru Luca, băiatul pe care îl are împreună cu Mariana. În urma procesului, instanța a decis ca tehnicianul să achite lunar 7.000 de lei.

Laurențiu Reghecampf a acceptat să plătească pensia alimentară și s-a oferit chiar să achite și suplimentar dacă va fi nevoie. Cu condiția însă ca banii să fie justificați drept cheltuieli pentru copilul lor și nu pentru alte persoane din casă, respectiv Mariana și soțul ei, pensionar.

Femeia ar fi fost nemulțumită, la vremea respectivă, pentru că trebuia să facă dovada cheltuirii acestei sume. Practic, ea trebuia să prezinte toate chitanțele și dovezile financiare, prin care să demonstreze că suma de 7.000 de lei era cheltuită, exclusiv, pentru nevoile băiatului ei, Luca.

Cati bani primeste fosta sotie a lui Reghecampf de la antrenor. Femeia nu a fost deloc multumita de suma
Cati bani primeste fosta sotie a lui Reghecampf de la antrenor. Femeia nu a fost deloc multumita de suma

Mariana Pfiffer: ”Anamaria Prodan are un tupeu incredibil”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecmpf erau împreună la momentul divorțului antrenorului de Mariana. Fosta soție a lui ”Reghe” a povestit cum se instalase deja Anamaria Prodan în vila lor înainte ca ea să plece din casă.

Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă. Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria este însărcinată”, mai dezvăluia Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan: ”Da, i-am despărțit”

Anamaria Prodan a recunoscut, acum ceva vreme, că i l-a ”furat” pe Laurențiu Reghecampf Marianei.

Cumva, dacă este să o iei ad litteram, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: «ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!»”, spunea vedeta.