Câți bani primea Dincă din partea statului, după ce a ieșit la pensie în decembrie 2018. Detaliul nebănuit care a ieșit la iveală

Iancu Andreea 02.06.2020, 19:06

A devenit un personaj cunoscut de întreaga Românie după ce și-a asumat moartea celor două tinere din Caracal. Gheorghe Dincă, este cunoscut ca fiind un mecanic auto, însă puțini știu că asasinul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu este pensionar din decembrie 2018.

Gheorghe Dincă, vinovatul în cazul Caracal

Cazul Caracal a pus România pe jar, atunci când un anume Gheorghe Dincă apărea în poveste. Bărbatul pare să fie vinovat pentru decesul celor două fete. Acesta obișnuia să lucreze într-un atelier autor, ca mecanic, dar oferea și servicii de taximetrie, luând oameni la ocazie.

Astfel, cele două tinere au ajuns să își găsească sfârșitul, după ce, conform declarațiilor obținute de autorități, Dincă le-a ucis. Totuși, noi detalii apar constant în cazul dispariției Alexandrei și Luizei, iar familia tinerelor încă speră la o minune.

Se pare că noile dovezi arată că Monstrul din Caracal ar putea să nu fie vinovat. Familiile victimelor declară constant că nu există suficiente dovezi care să-l incrimineze pe bărbat. De asemenea, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că s-au făcut presiuni la adresa sa pentru a declara faptele după cum au ajuns cunoscute în presă.

Dosarul lui Dincă se află în continuare pe masa judecătorilor, fiind amânat deocamdată a fi analizat.

Alexandra și Luiza, cele două victime ale lui Gheorghe Dincă Foto - playtech.ro
Alexandra și Luiza, cele două victime ale lui Gheorghe Dincă
Foto – playtech.ro

Asasinul, pensionat din decembrie 2018

Se pare că Dincă nu își câștiga pâinea doar din munca la atelierul auto. Potrivit libertatea.ro, Gheorghe Dincă nu mai activa pe piața muncii de mai bine de 20 de ani. Bărbatul se pensionase în luna decembrie a anului 2018. În vârstă de 66 de ani, individul avusese un loc de muncă până în 2001. Era cunoscut faptul că acesta lucrase la un spital din oraș, unde avusese funcția de geamgiu. Totodată, Dincă lucrare și în Italia o perioadă.

Pentru că intrase la pensie, Gheorghe Dincă primea din partea statului 659 lei pe lună. Cu toate acestea, reușea să își rotunjească veniturile prin practicarea taximetriei, dar și diferitelor lucrări în atelierul auto.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...