Majoritatea românilor se descurcă foarte greu cu salariul pe care-l câștigă și, prin urmare, nu reușesc să economisească nimic. Astfel atunci când apare o problemă de orice fel, oamenii sunt nevoiți să se împrumute la rude, la prieteni sau să apeleze la creditele de nevoi personale. Iată câți bani poți să ceri în România de la bancă prin credit de nevoi personale.
Din păcate, România are unul dintre cele mai scăzute salarii minime pe economie din Uniunea Europeană. Astfel, majoritatea angajaților nu se descurcă cu banii din salariu de la o lună la alta și, prin urmare, sunt nevoiți să se împrumute.
De cele mai multe ori, aceștia aleg să-și deschidă un credit de nevoi personale. Băncile din România știu acest lucru și încearcă să atragă cât mai mulți clienți punându-le la dispoziție tot felul de oferte avantajoase de creditare.
Și totuși, există o limită stabilită de fiecare bancă. Iată suma pe care nu o poți depăși. În rândurile următoare vei afla câți bani poți să ceri în România de la bancă drept credit pentru nevoie personale.
Raiffeisen Bank le oferă clienților săi maximum 98.600 de lei. Este vorba despre creditul de nevoie personale fără ipotecă (Felxicredit). Acesta este acordat pentru o perioadă de cuprinsă între 18 luni și cinci ani.
[rssfeed id='1609318597' template='list' posts=2]Creditul de nevoi personale de la Banca Transilvania se poate accesa și online, însă ulterior vei fi pus în legătură cu un reprezentant al băncii. Suma maximă pe care o poți obține este de 100.000 de lei, pe o perioadă de maximum cinci ani. Există și posibilitatea de a obține mai mulți bani prin accesarea creditului de nevoie personale garantat cu ipotecă.
Creditul de nevoi personale ING Personal le oferă clienților maximum 125.000 de lei, pentru o perioadă de cinci ani de zile. Cei care sunt interesați pot accesa site-ul băncii. Acolo vor avea posibilitatea de a face o simulare pentru a afla care va fi valoarea ratei lunare.
Creditul de nevoie personale „Creditul Expresso” nu este mai mare de 130.000 de lei și se acordă pentru o perioadă cuprinsă între șase luni și maximum cinci ani. La fel ca și în celelalte cazuri, site-ul celor de la BRD oferă posibilitatea clienților de a face o simulare pentru a afla ce rată vor avea de plătit.