Câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie. Locuiește cu soția și fetița într-un apartament

Ana Anitoiu 29.09.2020, 18:36
Câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie. Locuiește cu soția și fetița într-un apartament

S-a aflat câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie. Noul primar al Capitalei locuiește cu soția și fetița lui, într-un apartament din București.

Câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie

Nicușor Dan a decis să intre în politică în anul 2012, cu scopul de a deveni primar general al Capitalei. La primele alegeri n-a avut succes, iar la cele din anul 2016, a fost pe locul al doilea. Abia acum, la alegerile locale 2020, visul lui s-a împlinit.

Fiica lui Nicușor Dan, Aheea, în vârstă de 4 ani, ar fi fost complet nemulțumită de vestea că tatăl ei a devenit primarul general al Capitalei.

Noul primar al Bucureștiului, soția lui și fetița lor locuiesc într-un apartament dintr-o casă veche, în Sectorul 5 al Capitalei.

Nicușor Dan și soția lui, Mirabela Grădinaru, pe care a cunoscut-o în urmă cu 15 ani, plătesc 550 de euro lunar, pe chiria pentru apartamentul în care locuiesc.

Câți bani plătește Nicușor Dan pe chirie. Locuiește cu soția și fetița într-un apartament

Cum s-au cunoscut Nicușor Dan și soția lui

Nicușor Dan, de profesie matematician, și-a cunoscut soția, pe Mirabela Grădinaru, în anul 2005, când ea era studentă la Geografie.

Ea a povestit că o răzgândire a făcut-o să-l cunoască pe Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru a mai dezvăluit că nu știe dacă între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedere. Însă, cu siguranță, a fost ”chimie, atracție”.

“Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța.

Am renunțat să mă mai întorc acasă și am ieșit cu mai mulți prieteni. Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine.

Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a dezvăluită, în urmă cu câțiva ani, Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan.

După ce s-au cunoscut, Nicușor Dan și soția lui, împreună cu alți voluntari, au pus bazele Asociației pentru Salvarea Bucureștiului. În timp ce ea se ocupa de contabilitate, el reprezenta în instanță asociația. Nicușor Dan și soția lui au protestat de multe ori în fața Primăriei București și a Ministerului Culturii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...