Câți bani îi dau chinezii lui Olăroiu pentru titlul câștigat. Practic, nu mai trebuie să muncească toată viața

Marian Cărăvan 13.11.2020, 10:37
Câți bani îi dau chinezii lui Olăroiu pentru titlul câștigat. Practic, nu mai trebuie să muncească toată viața

Cosmin Olăroiu scrie istorie în China. A adus primul titlu pentru echipa sa, Jiangsu Suning, iar acum chinezii îi oferă un bonus uriaș. Pentru performanța sa, Oli va fi recompensat pe măsură.

Chinezii îi dau bani lui Cosmin Olăroiu pentru titlul câștigat cu Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a reușit în această săptămână ceea ce n-au realizat predecesorii săi. Cu antrenorul român pe banca tehnică, Jiangsu Suning a cucerit primul titlu din istorie în China. Aflat la al treilea an pe banca tehnică a formației din Nanjing, Cosmin Olăroiu a realizat o performanță extraordinară. A întrerupt hegemonia celor de la Guangzhou, iar trofeul a poposit pentru prima oară în vitrina celor de la Jiangsu Suning. Finala campionatului chinez s-a disputat în dublă manșă, pe teren neutru. Primul meci s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar în cel de-al doilea, Jiangsu Suning s-a impus cu 2-1.

Bucurie imensă pentru gruparea care și-a adjudecat primul titlu din istorie. Patronul echipei e încrezător și spune că că Jiangsu nu se va opri aici. În plus, Cosmin Olăroiu va beneficia de o recompensă pe măsură, după adjudecarea titlului. Nu mai puțin de trei milioane de dolari este bonusul pe care îl va primi Oli pentru performanța realizată. Cosmin Olăroiu este plătit regește în China, 7 milioane de dolari pe an câștigă Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning. După performanța din această săptămână se poate spune că face toți banii.

Cosmin Olăroiu o pregătește pe Jiangsu Suning din 2018 și se află la primul trofeu cucerit în China. Pe lângă acesta, Oli mai are în palmares un titlu de campion al României (cu Steaua, în sezonul 2005-2006), un titlu în Arabia Saudită, patru titluri în Emiratele Arabe Unite și o prezență în finala Ligii Campionilor Asiei, în 2015 cu Al Ahli.

Jiangsu Suning a castigat primul titlu din istorie. Performanta este legata de antrenorul roman Cosmin Olaroiu
Jiangsu Suning a castigat primul titlu din istorie. Performanta este legata de antrenorul roman Cosmin Olaroiu

Vești bune de la patronul lui Jiangsu Suning

Patronul lui Jiangsu Suning este și mai motivat după succesul din această săptămână. Zhang Jindong speră să obțină noi trofee alături de Cosmin Olăroiu.

„Jiangsu Suning a câștigat campionatul, a scris o pagină de poveste în istoria clubului. Peste ani ne vom aminti cu plăcere despre această mare performanță. Acest trofeu nu va fi însă finalul unui ciclu, din contră.

Va fi începutul a ceva măreț. De acum înainte trebuie să ne luptăm an de an pentru titlu, să tindem și spre alte trofee. Vom investi și mai mult în dezvoltarea fotbalului din China, vom încerca să atragem și mai mulți tineri către acest sport”, a declarat Zhang Jindong, citat de Internews.

Cu o avere estimată la 8,4 miliarde de dolari, Zhang Jindong este patronul echipelor Jiangsu Suning și Inter.

 

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe